Opzeggen

Uw verzekering opzeggen?

Dat zouden we jammer vinden. En het is niet altijd nodig! Misschien past een andere dekking beter bij uw situatie. We kijken graag met u mee. Bel ons op 078 648 13 87.

Twijfelt u nog?

Wij zijn benieuwd wat de reden hiervan is. Andere klanten waarderen ons vanwege de uitgebreide voorwaarden en dekkingen, de vriendelijkheid van onze medewerkers en onze snelle reacties op vragen. Wat zijn uw ervaringen? Die horen we graag. Ook als u een vraag of klacht heeft.

Bel 078 648 13 87 voordat u overstapt.


Opzegtermijn

U kunt uw zorgverzekering ieder jaar tot en met 31 december opzeggen. Deze wordt dan per 1 januari stopgezet, tenzij in geval van overlijden, verhuizen naar het buitenland of militaire dienst. Dan wordt de zorgverzekering gedurende het jaar stopgezet. Voor onze andere verzekeringen geldt een minimale verzekeringsduur van 1 jaar. Hierna is uw verzekering opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Toch opzeggen?

Uiteraard respecteren we uw keuze en gaan we uw opzegging regelen. Let er wel op dat uw pakketkorting komt te vervallen, als u minder dan 5 verzekeringen heeft.

Houd Control ingedrukt voor meerdere verzekeringen.

Uw gegevens