mensen met kleurrijke kleding

Opzeggen

Wil je jouw verzekering opzeggen? Dat zouden we jammer vinden. En het is niet altijd nodig. Misschien past een andere dekking beter bij jouw situatie. We kijken graag met je mee. Bel ons op 078 648 13 87.

Twijfel je nog?

Wij zijn benieuwd wat de reden hiervan is. Andere klanten waarderen ons vanwege de uitgebreide voorwaarden en dekkingen, de vriendelijkheid van onze medewerkers en onze snelle reacties op vragen. Wat zijn jouw ervaringen? Die horen we graag. Ook als je een vraag of klacht hebt.

Bel 078 648 13 87 voordat je overstapt.

Opzegtermijn

Je kunt jouw zorgverzekering tot en met 31 december opzeggen. Deze wordt dan per 1 januari stopgezet. Uitzonderingen zijn overlijden, verhuizen naar het buitenland of militaire dienst. Dan wordt de zorgverzekering het jaar door voor je stopgezet.

 

Voor onze andere verzekeringen geldt een minimale verzekeringsduur van een jaar. Hierna kun je jouw verzekering maandelijks opzeggen, met een opzegtermijn van een maand.

Toch opzeggen?

Uiteraard respecteren we jouw keuze en gaan we jouw opzegging regelen. Let er wel op dat jouw pakketkorting komt te vervallen als je minder dan 5 verzekeringen hebt.

Opzegformulier

Gegevens overledene

Jouw gegevens

Contact

Chat Bel Mail