Been in gips

Kan ik mijn letselschade na een auto-ongeluk verhalen?

Raak je als automobilist of passagier betrokken bij een ongeluk? Dat is natuurlijk erg vervelend, en dan krijg je ook nog te maken met schade. Gelukkig heb je wanneer de andere partij schuldig is aan het ongeluk, vaak recht op een vergoeding. Hieronder leggen we je per situatie uit hoe het werkt.

 

Als bestuurder aangereden

Als er twee auto's op elkaar botsen, wordt er aan de hand van de verkeerssituatie beoordeeld wie er schuldig is. Blijkt dat de andere bestuurder schuldig is? Dan heb jij recht op een schadevergoeding.

 

Als passagier aangereden

Zit je als passagier in de auto en raak je betrokken bij een ongeluk? Denk aan een aanrijding met andere voertuigen of aan een botsing tegen bijvoorbeeld de vangrail. Dan heb je recht op een vergoeding voor eventuele letselschade en materiële schade.

 

Is er sprake van één van deze situaties? Meld je letselschade online. Wij helpen je dan gratis met het verhalen van de schadevergoeding.

Meer informatie?

Praatwolk icoon

Gratis juridische hulp

Wij bieden gratis juridische hulp, wanneer je door een ander letselschade hebt opgelopen. Zodat jij de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt én je jezelf volledig kan focussen op je herstel.

Meld je letselschade
Info icoon

Aangereden als fietser?

Belangrijk om te weten: je hebt vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Zelfs bij een ongeval door eigen schuld! Benieuwd naar je rechten?

Lees meer

Contact

Chat Bel Mail