Mensen op de bank in woonkamer

Welk bedrag krijg ik uitgekeerd bij schade aan mijn inboedel?

Als de schade aan jouw inboedel hersteld kan worden, betalen wij de redelijke kosten voor het herstel. Is dit niet het geval? Dan betalen wij in de meeste gevallen de huidige nieuwprijs van jouw beschadigde inboedel. De dagwaarde van deze spullen moet dan wel hoger zijn dan 40% van de huidige nieuwprijs. Als dit niet zo is, krijg je de dagwaarde vergoed. We gebruiken de Afschrijvingslijst om de (dag)waarde van je spullen te bepalen.
 

Onze schadespecialist óf een onafhankelijke schade-expert stelt het schadebedrag vast op basis van alle beschikbare informatie. Hierbij kun je denken aan een offerte, reparatienota, aankoopfactuur en/of duidelijke foto's van de schade. 


Op Mijn Promovendum en op jouw polisblad staat vermeld tot welk bedrag jouw inboedel maximaal verzekerd is en wat het eigen risico is per gebeurtenis. Voor audiovisuele-, computerapparatuur, sieraden en bijzondere bezittingen geldt een maximale vergoeding. De hoogte van de maximale vergoedingen vind je terug op je polisblad. Je krijgt bij schade tot maximaal het verzekerd bedrag uitgekeerd. 

Inboedelverzekering icoon Promovendum

Inboedelverzekering afsluiten?

Jouw spullen zijn bij ons goed verzekerd. Tegen diefstal, water- en brandschade, en nog veel meer! Benieuwd?

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze inboedelverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail