Mensen op de bank in woonkamer

Krijg ik bij schade het hele schadebedrag vergoed als blijkt dat mijn inboedel meer waard is geworden?

Dit hangt af van de dekking die je hebt. Als je hebt gekozen voor garantie tegen onderverzekering, dan heb je de zekerheid dat jouw inboedel voldoende verzekerd is. Heb je zelf de inboedelwaarde bepaald? Dan loop je het risico dat je onderverzekerd bent. Als het verzekerde bedrag dat je hebt opgegeven, lager blijkt te zijn dan de werkelijke waarde, dan kan de vergoeding bij schade lager zijn. 
 

Wij berekenen de inboedelwaarde

Wil je dat wij een inschatting maken van jouw inboedelwaarde? Dan geven wij een garantie tegen onderverzekering af tot € 200.000. Dankzij dit hoge verzekerde bedrag hoef je je geen zorgen te maken dat jouw inboedel onderverzekerd is.
 

Heb je nog geen inboedelverzekering bij ons? Bel naar 078 648 13 13 of vraag jouw verzekering online aan en kies voor de optie om het verzekerd bedrag door ons te laten berekenen. Heb je al een inboedelverzekering bij ons? Kies dan voor deze optie in het webformulier of bel 078 648 13 00.


Jij berekent de inboedelwaarde

Je mag ook zelf de verzekerde waarde van jouw inboedelverzekering bepalen. Je loopt dan wel het risico dat het verzekerde bedrag te laag is. In dat geval raakt je inboedel onderverzekerd.

 

Tip: we bieden ook een garantie tegen onderverzekering bij onze woonhuisverzekering.

Inboedelverzekering icoon Promovendum

Inboedelverzekering afsluiten?

Jouw spullen zijn bij ons goed verzekerd. Tegen diefstal, water- en brandschade, en nog veel meer! Benieuwd?

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze inboedelverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail