Mensen op de bank in woonkamer

Heeft een hoge WOZ-waarde voordelen? Jazeker, deze 3 sowieso!

Gepubliceerd op 15-01-2023
4596 keer gelezen

Veel huizenbezitters krijgen begin 2023 bericht van een WOZ stijging. Hierdoor ga je in 2023 meer belasting betalen aan de gemeente. Ai. Maar wist je dat je ook kan profiteren van de hoge WOZ-waarde van je woning? Lees in drie minuten de voordelen van een hoge WOZ-waarde.

1. Je hypotheekrente kan wellicht omlaag!

Met een hoge WOZ-waarde kan je hypotheek in een lagere ‘risicoklasse’ vallen. Hierdoor maak je kans op een lagere hypotheekrente. Maar er zijn meer manieren om te profiteren van de laagste, actuele hypotheekrentes. Bij Promovendum vergelijken we onafhankelijk alle rentes én voorwaarden. Zo weet je dat je het beste aanbod krijgt. 

 

2. Overwaarde huis opnemen voor verbouwing of..

Is jouw huis meer waard in 2023? Grote kans dat je woning overwaarde heeft! Met overwaarde creëer je financiële mogelijkheden! Zo kan je eindelijk die droomkeuken laten plaatsen of die uitbouw. Ook kan je jouw kinderen helpen met een huis aanschaffen of met het aflossen van een studieschuld. Bekijk hieronder de video over het opnemen van overwaarde!

 

geld lenen kost geld

 

3. Hoge WOZ-waarde groot voordeel bij verkoop huis!

Wil je binnenkort je huis te koop zetten? Dan kan je blij zijn met je hoge WOZ-waarde. De kans is groot dat je jouw huis voor een hoger bedrag verkoopt. Nog steeds vliegen veel huizen als warme broodjes over de toonbank in de huizenmarkt van 2023. Aandachtspuntje: je nieuwe huis is vaak ook weer duurder dan daarvoor. Weten hoe jij de overwaarde van je oude huis voordelig in een nieuwe woning kan investeren? Laat je adviseren door onze onafhankelijke hypotheekadviseurs.

 

Jouw opties weten? Vraag een gratis gesprek aan!

Welke hypotheekvraag je ook hebt: klop aan bij Promovendum! We denken graag met je mee. Bel 078 648 13 48 of vul hieronder het formulier in. We reageren snel!

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail