Doorlopende reis- en annuleringsverzekering: 7 voordelen!


U houdt vast van vakanties, maar niet van veel geregel en onnodig geld verspillen. Klopt dat? Dan is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering echt iets voor u! Lees maar waarom.

Doorlopende reis-en annuleringsverzekering

1. Geld besparen!

Voor elke losse vakantie 2 verzekeringen afsluiten? Dat is flink prijzig en een hoop geregel! Gaat u voor een doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Dan scoort u in 1 keer een superlage premie!

2. Zo makkelijk geregeld

Telkens als u op reis gaat nadenken over verzekeringen? Een doorlopende reis- en annuleringsverzekering is in 1 minuut al afgesloten. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar, want u bent het hele jaar verzekerd!

3. Oók weekendjes weg verzekerd

Gaat u wel eens een weekendje weg? Met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering bent u voor alle tripjes weg verzekerd. Bij 1 geboekte overnachting al. Hallo onbezorgd vakantiegevoel!

4. Nooit meer snel, snel, snel!

Normaal gesproken moet u binnen 7 dagen na de boeking een annuleringsverzekering afsluiten. Heeft u een doorlopende annuleringsverzekering? Dan hoeft u vanaf de 2e geboekte vakantie daar geen rekening meer mee te houden, omdat de verzekering gewoon doorlopend is. Scheelt weer!

20% lagere autopremie?

Bereken in 1 minuut

5. Zelf samenstellen doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Wel of geen wintersport, pechhulp of een extra dekking voor medische kosten in het buitenland? Als u een gecombineerde verzekering afsluit, mag u zelf de modules uitkiezen. Uiteraard kunt u die later weer aanpassen, mocht dat nodig zijn.

6. Kinderen tot 24 jaar meeverzekerd

Als u een doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluit, kunt u ook uw kinderen meeverzekeren. Bij Promovendum kan dit tot maar liefst 24 jaar en zélfs als ze niet meer thuis wonen vanwege studie!

7. Problemen op vakantie? In 1 telefoontje geregeld!

Annulering? Diefstal van uw spullen op reis? Het maakt niet uit wat er gebeurt als u een gecombineerde verzekering heeft! U pleegt 1 telefoontje en uw verzekeraar regelt het. Dat is het voordeel van meerdere verzekeringen bij 1 partij onderbrengen.

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten?

Bereken in 1 minuut uw premie en vink ‘annulering’ aan in het aanvraagformulier. Alleen een annuleringsverzekering nodig? Die regelt u hier. Alvast vele zorgeloze vakanties en weekendjes weg toegewenst :)!