AVP verzekering: niet verplicht, maar zó belangrijk omdat..


Nee! Daar gaat uw koffie over de nieuwe houten vloer van uw buurman. Schade: 2000 euro! Dat ongelukje moet u betalen als u geen AVP verzekering (aansprakelijkheidsverzekering) heeft. Lees wat u aan een AVP verzekering heeft en waarom hij volgens sommigen zelfs verplicht zou moeten zijn.

AVP verzekering verplicht

Betekenis AVP verzekering

De afkorting AVP verzekering betekent niks meer dan aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Wat is dan een aansprakelijkheidsverzekering? Een verzekering die schade vergoedt die u per ongeluk aan anderen toebrengt (of aan andermans spullen). Een AVP verzekering is veel goedkoper dan een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven of beroepsbeoefenaars. Het kost u maar een paar euro per maand!

Is een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren verplicht?

Nee, gek genoeg! Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar erg belangrijk. Wanneer u per ongeluk schade veroorzaakt en aansprakelijk wordt gesteld, kunnen de kosten in de tonnen of zelfs miljoenen euro’s lopen. Bijvoorbeeld bij ernstige letselschade. En een ongeluk zit echt in een klein hoekje! Hoe blij bent u dan dat u een AVP verzekering heeft?

Aansprakelijkheidsverzekering voor kinderen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat niet u zelf, maar uw kind aansprakelijk wordt gesteld voor schade. Dan bent u als ouder verantwoordelijk. Gelukkig kunt u uw kinderen in 1 klik meeverzekeren via uw AVP verzekering. En huisdieren? Ook die vallen hieronder!

AVP verzekering Promovendum

Als u een AVP verzekering wilt, dan wilt u natuurlijk een goede! En die bieden wij:

  • Zeer lage premie;
  • Tot 3 miljoen verzekerd, wereldwijd als u wilt;
  • Kinderen tot 24 jaar meeverzekerd;
  • Huisdieren ook;
  • Schade aan geleende spullen, check!

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? In 1 minuut geregeld!

Bereken snel uw premie en sluit onze AVP verzekering af. Voor u het vergeet. Want er komt een moment dat u denkt: wat een geluk dat ik hiervoor verzekerd ben!