Auto verzekeren op zaterdag of zondag, kan dat?


Als u in het weekend een auto koopt, dan wilt u er vast gelijk ermee de weg op. Maar dan is er nog uw autoverzekering. Kunt u uw nieuwe auto verzekeren op zaterdag of zondag?

Auto verzekeren op zaterdag of zondag

Kan ik mijn auto verzekeren op zaterdag/zondag?

Ja! U kunt gewoon uw auto verzekeren op zaterdag of zondag. Kan u dan ook meteen de weg op? Er zijn twee situaties mogelijk:

▶ U heeft al een autoverzekering bij Promovendum

Log in en geef uw nieuwe kenteken aan ons door via Mijn Promovendum. Dan wijzigen we uw autoverzekering. Dat kan ook in het weekend! U krijgt direct een bevestiging via e-mail én een voorlopige dekking. U kunt direct de weg op!

▶ U wilt een nieuwe autoverzekering aanvragen

Ook dat kan op zaterdag of zondag. Gewoon online! Let wel: uw autoverzekering gaat pas in op het moment dat deze wordt geaccepteerd. Enkele minuten na het aanvragen van onze autoverzekering weet u al of dat de verzekering is geaccepteerd. Soms moet een aanvraag nog nader beoordeeld worden. Dit doen wij dan de eerstvolgende werkdag. In 95% van de gevallen wordt uw autoverzekering geaccepteerd, maar wacht nog wel héél even met die eerste rit tot u bevestiging heeft gekregen.

25% korting op uw huidige autopremie?

Bereken in 1 minuut

Hoe makkelijk kan ik een autoverzekering afsluiten?

Bij Promovendum bent u in 1 minuut klaar. Premie berekenen, gegevens invullen en verzenden maar! Ook als u overstapt met uw autoverzekering. Wij zeggen uw huidige autoverzekering op en laten de nieuwe verzekering netjes op tijd ingaan. Zo bent u geen moment dubbel verzekerd.

Wat kan ik van de Promovendum autoverzekering verwachten?

Een zeer lage autopremie. We bieden zelfs 25% korting op uw huidige autopremie bij overstappen (zie voorwaarden). En u krijgt een autoverzekering met écht goede voorwaarden, service (zie reviews) en extra's zoals een inzittendenverzekering (= inbegrepen!).

Benieuwd?

Bereken uw premie en zie direct hoe voordelig de autoverzekering van Promovendum is!