5x wat te doen in de herfst 2019


Onder een dekentje op de bank gekropen of zelfs al gedacht aan een volle mok warme chocolademelk? Ja, hij komt er weer aan: de herfst. En daar bent u liefhebber van of niet. Haal het beste uit deze tijd van het jaar. Wij delen 5 leuke dingen om te doen in de herfstperiode.

5x wat te doen in de herfst 2019

5x wat te doen in de herfst 2019

1. Nederlands Film Festival

Films, documentaires, animaties, games én meer: van 27 september tot 5 oktober geniet u in Utrecht van de Nederlandse filmcultuur. Of u nu jong bent of wat ouder, er is voor ieder wat wils. Benieuwd naar het programma of alvast uw kaartjes boeken? Kijk dan op de website van het Nederlands Film Festival. Als u liever thuisblijft, is de herfst natuurlijk ook het uitgelezen moment om meerdere afleveringen van uw favoriete serie achter elkaar te kijken!

2. Dagje wellness

Brrr, kou, regen en wind. Maar ook het zonnetje die zich af en toe laat zien. Tijdens de herfst kan het weer alle kanten op. Zoek de warmte op: duik de wellness in. Gegarandeerd een aantal graden warmer dan buiten! Warme baden en sauna’s, dat is puur genieten :).

3. CORPUS

Altijd al meer over de binnenkant van uw lichaam willen weten? Maak een spectaculaire reis door de mens bij CORPUS. Een unieke ervaring! U krijgt een kijkje in het menselijk lichaam: hoe het in elkaar zit, hoe het werkt én u komt te weten hoe u uw lichaam gezond houdt. Met de roltrap naar de knie en eindigen in de hersenen, het zal in ieder geval een reis zijn die u nog nooit eerder heeft gemaakt.

4. Amsterdam Dance Event

De zomerse festivals zijn alweer even voorbij… Ook tijdens de herfst een feestje meepakken én liefhebber van elektronische muziek? Dan kunt u uw hart ophalen tijdens het grootste dansevenement in oktober: ADE 2019. 5 dagen én nachten gevuld met 2500 artiesten, 600 speakers en meer dan 1000 optredens. Het Amsterdam Dance Event is dit jaar van 16 tot 20 oktober.

5. De Betovering

Op zoek naar een uitje voor de kids? Tijdens de herfstvakantie staat Den Haag in het teken van betovering. Vanaf vrijdag 18 oktober kunnen kinderen 10 dagen lang aan een uitdagend programma van De Betovering meedoen. Dit is een internationaal kunstfestival voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Toneel, dans, muziek, kunst, films, workshops en nog veel meer! Die vermaken zich voorlopig wel. ;)

Wat vinkt u binnenkort af van het lijstje? Geniet in ieder geval van de herfst!