Meisje klimt op schutting

AVP: verzekering voor hoger opgeleiden

Een ongelukje is zo gebeurd. Onbedoeld schade aangebracht aan andermans spullen of aan anderen? Gelukkig ben je hiervoor verzekerd als je een AVP (Aansprakelijkheids­verzekering voor Particulieren) afsluit!

Bereken je premie

AVP voordelen

Spaarvarken icoon

Voordelige AVP

Een zeer lage premie! Dat biedt Promovendum. Onze AVP is voor hoger opgeleiden. Deze doelgroep maakt gemiddeld minder schade. Daarom is onze aansprakelijkheids­verzekering zo voordelig!

Euro icoon

Verzekerd tot 3 miljoen euro

Schade bij anderen veroorzaakt? Dan kunnen de kosten hoog opgelopen. Daarom ben je bij Promovendum van 1,5 tot 3 miljoen euro per gebeurtenis verzekerd. Zo hoef jij je nergens druk om te maken!

Familie icoon

Verzeker ook je gezin mee

Op onze AVP kan je je partner, maar ook je kinderen tot 24 jaar in 1 klik meeverzekeren. Ook als je kinderen niet meer thuis wonen, bijvoorbeeld tijdens het studeren.

Vink icoon

Ook schade door huisdieren

Gooit jouw hond koffie over de laptop van een ander? Of zet je kat zijn nagels in de bank van de buren? Bij onze AVP is de schade die je huisdieren veroorzaken meeverzekerd!

Gebroken arm icoon

Letselschadehulp

Als fietser of voetganger aangereden en heb je hierdoor letsel opgelopen? Je hebt dan vrijwel altijd recht op een schadevergoeding, ook als jij zelf schuldig bent aan het ongeval. Onze Letselschadehulp helpt je bij het verhalen van je schade op de tegenpartij.

Tablet icoon

Meest uitgebreide dekking

Breng je per ongeluk schade aan (geleende) spullen van een ander? Of maak je iets stuk tijdens een vriendendienst? Dan ben je hier uitgebreid voor verzekerd met onze AVP.

Klantervaringen over onze AVP

8,2 gemiddelde klantcijfer Promovendum

Ik heb een heel aardige meneer aan de telefoon , die mijn vragen over de verzekering die ik wilde afsluiten direct kon beantwoorden. Ik had binnen 20 minuten mijn verzekering afgesloten en ook direct post in de mail zoals beloofd. Snelle service!

Josta uit Rotterdam, 12 januari 2022

Mijn verzekering werd spontaan geroyeerd. Bij navraag bleek dat ik onder een andere polis al was verzekerd. Fijn dat dit wordt geconstateerd en de betaling werd gestorneerd. Vier sterren omdat dit zonder toelichting gebeurde.

Ingrid uit Paterswolde, 19 december 2021

Snel een medewerker aan de telefoon die
demelding en het aanmaken van een schade dossier zelf afhandelde.
Prettig niet een aantal keren een bandje en/of een doorverbinding

ignat uit Silvolde, 17 december 2021

Keurig te woord gestaan. Medewerker moest zelf nog wat navragen, uiteindelijk werd ik daarna professioneel te woord gestaan en geholpen.

Tom uit Duiven, 9 december 2021

Mijn zoon had schade veroorzaakt aan een auto met zijn fiets. Promovendum heeft ons alle zorg uit handen genomen en alles vergoed.

Stein uit Eelderwolde , 7 december 2021

Geachte mevr.,
Ik dank u voor de voortreffelijke wijze waarop de schadevergoeding met schadenummer 2124330 is afgehandeld.
De procedure werd goed begeleid en gestuurd door u.
Met vriendelijke groet.

Hildo uit Sint Pancras, 25 november 2021

Altijd jammer om ergens schade te hebben veroorzaakt, maar dit is netjes en correct afgehandeld door promovendum

Pascal uit Andel, 11 november 2021

Snel alles kunnen online regelen zonder problemen. Gelukkig had ik tot nu toe geen schade om verzekering moeten inschakelen dus bij deze geen ervaring.

Maggie uit Noordwijkerhout , 10 november 2021

Ik kreeg telefonisch duidelijk advies en toelichting. Daarna per omgaande een mail met de benodigde documenten.

.. uit Emmeloord , 1 oktober 2021
Klantenservice medewerker

24/7 bereikbaar bij spoed

Moet je met spoed geholpen worden? Bel ons en wij helpen je direct!

Veelgestelde vragen

Ik heb thuis de laptop van mijn partner laten vallen. Kan ik hiervoor een beroep doen op mijn aansprakelijkheidsverzekering?
Wanneer jij en jouw partner samenwonen en op dezelfde polis staan, valt deze schade niet onder de aansprakelijkheidsverzekering. Schade tussen verzekerden onderling wordt niet vergoed.  De aansprakelijkheidsverzekering is er namelijk voor schade die jij óf iemand uit je gezin bij een ander veroorzaakt. En niet voor spullen die onderling beschadigd raken.
Mijn zoon heeft de auto van een ander beschadigd. Kan ik de reparatiekosten bij jullie declareren?
Wanneer je ervoor hebt gekozen om jouw kinderen mee te verzekeren, kun je de kosten declareren op jouw aansprakelijkheidsverzekering. Ongehuwde, thuiswonende kinderen tot en met 23 jaar zijn in dit geval meeverzekerd. Ook wanneer jouw kind niet meer thuis woont vanwege studie of stage.
Stel ik heb schade. Heb ik dan een eigen risico op de aansprakelijkheidsverzekering?
Bij Promovendum heb je alleen een eigen risico van 100 euro als je schade hebt aan iets wat je van een ander geleend hebt. Denk aan de iPad van een kennis die je kapot laat vallen of brand in een gehuurd vakantiehuis. Bij alle andere gevallen heb je geen eigen risico op onze aansprakelijkheidsverzekering!
Voor wie geldt de aansprakelijkheids­verzekering?
Vaak wordt de verzekering voor het hele gezin afgesloten, maar dit bepaal je zelf. Zowel kinderen tot 24 jaar, volwassenen en huisdieren kunnen worden meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering van Promovendum. Geef dit aan in het aanvraagformulier.
Waarom heb ik een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) nodig?
Het kan zijn dat jij, een van jouw gezinsleden of jouw huisdier per ongeluk schade toebrengt aan een ander. Dit kan letselschade zijn, dus schade aan personen zelf. Maar ook materiële schade. Dit is schade aan zaken, bijvoorbeeld  het omstoten van een peperdure vaas bij de buren. Gevolg: wanneer je aansprakelijk bent, moet je die schade betalen. Heb je een aansprakelijkheidsverzekering (AVP-verzekering) bij Promovendum? Dan ben je goed verzekerd, tot een bedrag van 3 miljoen euro! 

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 13

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail