Meisje klimt op schutting

AVP: verzekering voor hoger opgeleiden

Een ongelukje is zo gebeurd. Onbedoeld schade aangebracht aan andermans spullen of aan anderen? Gelukkig ben je hiervoor verzekerd als je een AVP (Aansprakelijkheids­verzekering voor Particulieren) afsluit!

Bereken je premie

AVP voordelen

Spaarvarken icoon

Voordelige AVP

Een zeer lage premie! Dat biedt Promovendum. Onze AVP is voor hoger opgeleiden. Deze doelgroep maakt gemiddeld minder schade. Daarom is onze aansprakelijkheids­verzekering zo voordelig!

Euro icoon

Verzekerd tot 3 miljoen euro

Schade bij anderen veroorzaakt? Dan kunnen de kosten hoog opgelopen. Daarom ben je bij Promovendum van 1,5 tot 3 miljoen euro per gebeurtenis verzekerd. Zo hoef jij je nergens druk om te maken!

Familie icoon

Verzeker ook je gezin mee

Op onze AVP kan je je partner, maar ook je kinderen tot 24 jaar in 1 klik meeverzekeren. Ook als je kinderen niet meer thuis wonen, bijvoorbeeld tijdens het studeren.

Vink icoon

Ook schade door huisdieren

Gooit jouw hond koffie over de laptop van een ander? Of zet je kat zijn nagels in de bank van de buren? Bij onze AVP is de schade die je huisdieren veroorzaken meeverzekerd!

Gebroken arm icoon

Letselschadehulp

Als fietser of voetganger aangereden en heb je hierdoor letsel opgelopen? Je hebt dan vrijwel altijd recht op een schadevergoeding, ook als jij zelf schuldig bent aan het ongeval. Onze Letselschadehulp helpt je bij het verhalen van je schade op de tegenpartij.

Tablet icoon

Meest uitgebreide dekking

Breng je per ongeluk schade aan (geleende) spullen van een ander? Of maak je iets stuk tijdens een vriendendienst? Dan ben je hier uitgebreid voor verzekerd met onze AVP.

Klantervaringen over onze AVP

8,2 gemiddelde klantcijfer Promovendum

Jan uit Raalte, 2 december 2022
Ingrid uit Giessenburg, 20 oktober 2022
Lia uit Lettele, 14 september 2022
Dave uit Middelbeers, 23 augustus 2022
Andrea uit Haarlem, 29 juli 2022
Gerard uit Utrecht , 26 juli 2022
Jan uit Oldenzaal, 13 juli 2022
Karin uit Tilburg , 9 juni 2022
Jan-Willem uit Leeuwarden, 9 juni 2022
Klantenservice medewerker

24/7 bereikbaar bij spoed

Moet je met spoed geholpen worden? Bel ons en wij helpen je direct!

Veelgestelde vragen

Ik heb thuis de laptop van mijn partner laten vallen. Kan ik hiervoor een beroep doen op mijn aansprakelijkheidsverzekering?
Wanneer jij en jouw partner samenwonen en op dezelfde polis staan, valt deze schade niet onder de aansprakelijkheidsverzekering. Schade tussen verzekerden onderling wordt niet vergoed.  De aansprakelijkheidsverzekering is er namelijk voor schade die jij óf iemand uit je gezin bij een ander veroorzaakt. En niet voor spullen die onderling beschadigd raken.
Mijn zoon heeft de auto van een ander beschadigd. Kan ik de reparatiekosten bij jullie declareren?
Wanneer je ervoor hebt gekozen om jouw kinderen mee te verzekeren, kun je de kosten declareren op jouw aansprakelijkheidsverzekering. Ongehuwde, thuiswonende kinderen tot en met 23 jaar zijn in dit geval meeverzekerd. Ook wanneer jouw kind niet meer thuis woont vanwege studie of stage.
Stel ik heb schade. Heb ik dan een eigen risico op de aansprakelijkheidsverzekering?
Bij Promovendum heb je alleen een eigen risico van 100 euro als je schade hebt aan iets wat je van een ander geleend hebt. Denk aan de iPad van een kennis die je kapot laat vallen of brand in een gehuurd vakantiehuis. Bij alle andere gevallen heb je geen eigen risico op onze aansprakelijkheidsverzekering!
Voor wie geldt de aansprakelijkheids­verzekering?
Vaak wordt de verzekering voor het hele gezin afgesloten, maar dit bepaal je zelf. Zowel kinderen tot 24 jaar, volwassenen en huisdieren kunnen worden meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering van Promovendum. Geef dit aan in het aanvraagformulier.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 13

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail