Meisje klimt op schutting

AVP: verzekering voor hoger opgeleiden

Een ongelukje is zo gebeurd. Onbedoeld schade aangebracht aan andermans spullen of aan anderen? Gelukkig ben je hiervoor verzekerd als je een AVP (Aansprakelijkheids­verzekering voor Particulieren) afsluit!

Bereken je premie

AVP voordelen

Spaarvarken icoon

Voordelige AVP

Een zeer lage premie! Dat biedt Promovendum. Onze AVP is voor hoger opgeleiden. Deze doelgroep maakt gemiddeld minder schade. Daarom is onze aansprakelijkheids­verzekering zo voordelig!

Euro icoon

Verzekerd tot 3 miljoen euro

Schade bij anderen veroorzaakt? Dan kunnen de kosten hoog opgelopen. Daarom ben je bij Promovendum van 1,5 tot 3 miljoen euro per gebeurtenis verzekerd. Zo hoef jij je nergens druk om te maken!

Familie icoon

Verzeker ook je gezin mee

Op onze AVP kan je je partner, maar ook je kinderen tot 24 jaar in 1 klik meeverzekeren. Ook als je kinderen niet meer thuis wonen, bijvoorbeeld tijdens het studeren.

Vink icoon

Ook schade door huisdieren

Gooit jouw hond koffie over de laptop van een ander? Of zet je kat zijn nagels in de bank van de buren? Bij onze AVP is de schade die je huisdieren veroorzaken meeverzekerd!

Gebroken arm icoon

Letselschadehulp

Als fietser of voetganger aangereden en heb je hierdoor letsel opgelopen? Je hebt dan vrijwel altijd recht op een schadevergoeding, ook als jij zelf schuldig bent aan het ongeval. Onze Letselschadehulp helpt je bij het verhalen van je schade op de tegenpartij.

Tablet icoon

Meest uitgebreide dekking

Breng je per ongeluk schade aan (geleende) spullen van een ander? Of maak je iets stuk tijdens een vriendendienst? Dan ben je hier uitgebreid voor verzekerd met onze AVP.

Klantervaringen over onze AVP

8,5 gemiddelde klantcijfer Promovendum

snel geholpen, vriendelijk, en fijn dat je bij een ongelukje gewoon helemaal verzekerd bent zonder eigen risico

liesbeth uit Ulestraten, 18 augustus 2021

Supersnel aanvraagproces. Een uur en een kwartier na de aanvraag was de polis al geaccepteerd en de opzegservice uitgevoerd. Van mijn oude verzekeraar kreeg ik overigens ook al binnen een half uur de bevestiging van de opzegging.

Wilma uit 's-Hertogenbosch, 11 augustus 2021

De schadebehandelaar heeft veel kennis. Ze gaf duidelijk advies. Ze heeft mij perfect geholpen. Met vriendelijke groet
Jan

Jan uit Oldenzaal, 9 augustus 2021

Het duurde even en er moesten heel wat documenten worden aangeleverd, maar de schade die mijn dochter per ongeluk had veroorzaakt in het huis van haar vriendin wordt geheel vergoed.

Paula uit Haarlem, 6 augustus 2021

Snel zonder gedoe uitbetaald. Precies wat je zou verwachten van een verzekeringsmaatschappij. Klasse!!

Evert uit Rotterdam, 3 augustus 2021

De schadebehandelaar heeft mij goed geholpen. Ze was vriendelijk en behulpzaam.

Gelukkig doet de laptop het weer na een aantal dagen drogen. Ik heel er opgelucht.

Annette uit Alphen aan den Rijn, 27 juli 2021

aanloopproblemen bij het verhalen van de schade aan eigen auto, waar niet mijn eigen risico gold. Nadat dit eenmaal besproken was en de tegenpartij aansprakelijk was gesteld, verliep de afhandeling vlot en zeg ik nu "keurig gedaan". HvD.

HJ uit Enschede, 20 juli 2021

Duidelijk keuzemenu bij telefooncontact.
Binnen 10 seconden persoonlijk contact.
Binnen een uur een bevestiging van de schademelding.
Zoals gewend van Promovendum. Al jaren lang.

Klaas uit Bleiswijk, 11 mei 2021

Schade veroorzaakt aan scooter zelf betaald aan benadeelde partij (nieuwe onderdelen besteld). Kosten zijn door flexibele houding verzekeraar binnen acceptabele termijn aan mij overgemaakt.

Nico uit Hardinxveld-Giessendam, 24 maart 2021
Klantenservice medewerker

24/7 bereikbaar bij spoed

Moet je met spoed geholpen worden? Bel ons en wij helpen je direct!

Veelgestelde vragen

Ik heb thuis de laptop van mijn partner laten vallen. Kan ik hiervoor een beroep doen op mijn aansprakelijkheidsverzekering?
Wanneer jij en jouw partner samenwonen en op dezelfde polis staan, valt deze schade niet onder de aansprakelijkheidsverzekering. Schade tussen verzekerden onderling wordt niet vergoed.  De aansprakelijkheidsverzekering is er namelijk voor schade die jij óf iemand uit je gezin bij een ander veroorzaakt. En niet voor spullen die onderling beschadigd raken.
Mijn zoon heeft de auto van een ander beschadigd. Kan ik de reparatiekosten bij jullie declareren?
Wanneer je ervoor hebt gekozen om jouw kinderen mee te verzekeren, kun je de kosten declareren op jouw aansprakelijkheidsverzekering. Ongehuwde, thuiswonende kinderen tot en met 23 jaar zijn in dit geval meeverzekerd. Ook wanneer jouw kind niet meer thuis woont vanwege studie of stage.
Stel ik heb schade. Heb ik dan een eigen risico op de aansprakelijkheidsverzekering?
Bij Promovendum heb je alleen een eigen risico van 100 euro als je schade hebt aan iets wat je van een ander geleend hebt. Denk aan de iPad van een kennis die je kapot laat vallen of brand in een gehuurd vakantiehuis. Bij alle andere gevallen heb je geen eigen risico op onze aansprakelijkheidsverzekering!
Voor wie geldt de aansprakelijkheids­verzekering?
Vaak wordt de verzekering voor het hele gezin afgesloten, maar dit bepaal je zelf. Zowel kinderen tot 24 jaar, volwassenen en huisdieren kunnen worden meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering van Promovendum. Geef dit aan in het aanvraagformulier.
Waarom heb ik een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) nodig?
Het kan zijn dat jij, een van jouw gezinsleden of jouw huisdier per ongeluk schade toebrengt aan een ander. Dit kan letselschade zijn, dus schade aan personen zelf. Maar ook materiële schade. Dit is schade aan zaken, bijvoorbeeld  het omstoten van een peperdure vaas bij de buren. Gevolg: wanneer je aansprakelijk bent, moet je die schade betalen. Heb je een aansprakelijkheidsverzekering (AVP-verzekering) bij Promovendum? Dan ben je goed verzekerd, tot een bedrag van 3 miljoen euro! 

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 13

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail