Meisje speelt in tuin

Wat dekt een aansprakelijkheids­verzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering (ook wel AVP genoemd) dekt veel gebeurtenissen als je per ongeluk schade of letsel bij een ander veroorzaakt. Zo ben je bijvoorbeeld verzekerd wanneer je per ongeluk een glas rode wijn over de nieuwe design bank van je vrienden morst. Of als je tijdens het helpen met verhuizen, een dure computer uit je handen laat vallen. Goed om te weten: als een gezinslid zelf thuis schade maakt, valt het niet onder de aansprakelijkheidsverzekering. Maar gebeurt er een ongelukje bij de buurvrouw? Dan wel! 
 

Promovendum biedt ruime dekkingen voor de aanspra­kelijkheids­verzekering: van 1,5 tot wel 3 miljoen euro per gebeurtenis! Ook fijn: schade die door gezinsleden bij anderen wordt aangericht, kan je meeverzekeren. Huisdieren zijn standaard meeverzekerd. Wil jij een voordelige aanspra­kelijkheids­verzekering afsluiten? Kies Promovendum. Bereken je premie in 1 minuut, vul je gegeven in en aanvragen maar. Al elders verzekerd? Wij regelen gratis je overstap.

Aansprakelijkheidsverzekering icoon Promovendum

Aansprakelijkheids­verzekering afsluiten?

Dat kan bij ons heel voordelig. Jouw hele gezin is verzekerd tot 3 miljoen euro.

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze aansprakelijkheidsverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail