Sport & ontspanning kortingsregeling

Welness- en ontspanningsarrangementen


Select Wellness Group

Met keuze uit meer dan 25 wellnesslocaties in Nederland is ook voor u een dag wellness dichtbij. Select Wellness Group staat voor een selectie wellnessbedrijven met een eigen identiteit en karakter, waar persoonlijke aandacht en service voorop staan; ‘wellness with a personal touch’. De locaties vormen de perfecte gelegenheid voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke gerechten. Kijk op de website voor alle deelnemende locaties: www.selectwellness.nl.


Wanneer u uw zorgverzekering bij Promovendum heeft ondergebracht, krijgt u 10% korting op een entreebewijs voor een locatie naar keuze! Tip: Geef een Select welnessbon cadeau. Bestel uw cadeaubon online.


Tijdelijke actie!

Als verzekerde van Promovendum kunt u gebruikmaken van een zeer aantrekkelijke zomerdeal. Tot en met 30 september 2017 krijgt u flinke korting op een dag- of avond-entree bij een van de aangesloten sauna’s van de Select Wellness Group! Klik hier voor meer informatie.


Fontana Bad Nieuweschans

Op vertoon van uw zorgpas krijgt u korting op bepaalde arrangementen. Graag voorafgaand aan uw bezoek contact opnemen met Fontana Bad Nieuweschans.Starten met fitness

Wilt u aan uw conditie werken? Als Promovendum verzekerde kunt u tegen een speciaal kortingstarief starten met fitness, mét uitgebreide begeleiding. 550 fitnesscentra in Nederland doen mee!


Uw voordelen

U kunt zich bij Intenz aanmelden voor de startcursus van zes maanden. U profiteert dan van veel voordeel:


  • Gratis fitheidsanalyse bij start en einde van de cursus (ter waarde van € 70)
  • Gratis beweegadvies en trainingsprogramma
  • Géén inschrijfgeld
  • U traint zes maanden tegen een speciaal kortingstarief, waarbij u onbeperkt kunt sporten
  • Begeleiding door deskundige en enthousiaste instructeurs
  • Eenvoudig online aanmelden bij ruim 550 fitnessclubs met Keurmerk Fitness LERF (Landelijke Erkenning Regeling Fitnesscentra)

Aanmelden

Meld u aan via de website van Nationaalgezondheidsplan.nl bij een sportschool bij u in de buurt (u vindt hier ook de 'spelregels'). Houd uw Promovendum polisnummer bij de hand. Maak uw account aan en selecteer de sportschool van uw keuze. U ziet dan gelijk de kosten van het abonnement (inclusief korting). Vergeet bij een eerste bezoek niet uw Promovendum zorgpas mee te nemen.


Partner aanmelden

Uw partner kan zich apart via de website aanmelden en een eigen account aanmaken. Gebruik voor uw partner hetzelfde polisnummer, maar zijn of haar eigen e-mailadres.Bekijk ook