Kortingsregeling OneFit

Sporten met OneFit

Sport onbeperkt bij honderden gyms en studio's in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Utrecht met één flexibel membership. Volg een groepsles of ga individueel trainen in de gym. Kickboksen, yoga, dansen, CrossFit, fitness en nog veel meer! Sluit als verzekerde van Promovendum in 2020 uw OneFit abonnement af via het High Five Fitness Network van High Five Health Promotion en profiteer van korting.

Het abonnement bij OneFit

  • OneFit Amsterdam van € 65,- voor € 61,50 per maand.
  • OneFit Den Haag, Utrecht, Leiden en Rotterdam van € 59,95 voor € 56,95 per maand.
  • Met één membership in alle Nederlandse OneFit-steden sporten.
  • Géén inschrijfgeld.
  • Een minimale abonnementsduur van 6 maanden.

Voordeel bij andere sportscholen

Er zijn nog veel meer sportscholen aangesloten bij High Five Fitness Network. De voorwaarden, kortingen en duur van een abonnement bij andere sportscholen kunt u vinden nadat u bent ingelogd.

Aanmelden

Meld u hier aan voor uw OneFit fitnessabonnement. U vindt hier ook de 'spelregels'. Maak uw account aan en selecteer de stad van uw keuze. U ziet dan gelijk de kosten van het abonnement inclusief korting.

Let op: vanwege het coronavirus zijn alle bij OneFit aangesloten gyms en studio's tijdelijk gesloten.
We begrijpen dat u naar aanleiding van dit besluit vragen hebt over uw abonnement. Neem hierover contact op met High Five Fitness Network via 020 426 12 34 of stuur een e-mail naar info@highfive.fit.High Five Fitness Network doet als tussenorganisatie haar uiterste best in kaart te brengen wat dit voor u betekent en informeert u hier per e-mail over.

Voorwaarden

  • Na afloop van de minimale abonnementsduur wordt uw abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
  • Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties. Heeft u al een particulier OneFit abonnement? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van High Five Fitness Network om te informeren of uw abonnement omgezet kan worden.

Meer weten?

Neem contact op met High Five Fitness Network via 020 426 12 34 of info@highfive.fit.