Promovendum woonhuisverzekering: 5 voordelen


Stel: de boom in uw voortuin waait tijdens een storm omver en beschadigt daarbij uw dak. Of uw ruiten zijn ingeslagen als gevolg van inbraak. Heel vervelend! Maar gelukkig kunt u zich hiervoor verzekeren met een woonhuisverzekering. Promovendum biedt een zeer uitgebreide dekking, zelfs met garantie tegen onderverzekering! Benieuwd waarom u deze verzekering nodig heeft? Lees snel verder…

Promovendum woonhuisverzekering

1. Bespaar op uw vaste lasten met onze lage premie

Wanneer u een eigen huis koopt, moet u uw huis verplicht verzekeren via een woonhuisverzekering (opstalverzekering). Hiermee verzekert u bijna alles wat aan uw huis vastzit en moeilijk verhuisbaar is. Denk hierbij aan dakpannen, leidingen en vloeren. Maar ook aan de schutting in uw tuin, de inbouwkoelkast in de keuken en het sanitair in de badkamer. De woonhuisverzekering van Promovendum heeft een lage premie, waardoor u maandelijks kunt besparen op uw vaste lasten!

2. Uitgebreid verzekerd

Wij snappen dat een huis uw meest waardevolle bezit is en dat u deze goed wil beschermen. Met de woonhuisverzekering van Promovendum is uw woning goed verzekerd voor o.a. brand, lekkage, inbraak, ruit- en stormschade. Onze standaard dekking bevat een aantal extra’s zoals gratis glasdekking en een uitgebreide waterschadedekking. Liever helemaal geen zorgen? Kies dan voor een nóg ruimere dekking met onze allrisk woonhuisverzekering!

3. Garantie tegen onderverzekering

Is de waarde van uw huis gestegen? Dan kan het best voorkomen dat de waarde waarvoor uw woonhuis verzekerd is, te laag blijkt te zijn. Dan is sprake van onderverzekering. Dit wordt vaak pas vastgesteld nadat de schade al heeft plaatsgevonden. Dat is ontzettend vervelend, aangezien u dan niet het volledige schadebedrag uitgekeerd krijgt. Wanneer u een woonhuisverzekering bij Promovendum afsluit, kunt u ervoor kiezen om ons de herbouwwaarde te laten berekenen. Bijkomend voordeel: u krijgt meteen een garantie tegen onderverzekering tot een bedrag van maar liefst 750.000 euro!

4. Zonnepanelen meeverzekeren

Heeft u zonnepanelen? Dan kunt u deze uiteraard ook meeverzekeren. Bij Promovendum is dat geen probleem! Voor maar 20 euro per jaar zijn uw zonnepanelen meeverzekerd tegen brandschade en diefstal. Wel zo fijn!

5. Altijd bereikbaar in tijden van nood

Toch onverhoopt schade? Neem dan direct contact op met onze schadespecialisten. Onze alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen. U kunt ook heel makkelijk uw schade online melden via het schadeformulier. Heeft u na opgelopen schade dringend vervangende woonruimte nodig? Geen zorgen, die verzorgen wij indien nodig voor u!

Kies voor de voordelige Promovendum woonhuisverzekering!

Benieuwd naar onze woonhuisverzekering? Bereken uw premie in 1 minuut. Heeft u al elders uw huis verzekerd? Stap over en uw overstap regelen wij! Tip: sluit zowel uw inboedel- als woonhuisverzekering bij ons af, dan sluiten de dekkingen perfect op elkaar aan en hoeft u maar 1 telefoontje te plegen als u schade heeft.