mensen met kleurrijke kleding

AVP verzekering: niet verplicht, maar zó belangrijk omdat..

Nee! Daar gaat je koffie over de nieuwe houten vloer van je buurman. Schade: 2000 euro! Dat ongelukje moet je betalen als je geen AVP verzekering (aansprakelijkheidsverzekering) hebt. Lees wat je aan een AVP verzekering hebt en waarom hij volgens sommigen zelfs verplicht zou moeten zijn.

 

Betekenis AVP verzekering

De afkorting AVP verzekering betekent niks meer dan aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Wat is dan een aansprakelijkheidsverzekering? Een verzekering die schade vergoedt die je per ongeluk aan anderen toebrengt (of aan andermans spullen). Een AVP verzekering is veel goedkoper dan een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven of beroepsbeoefenaars. Het kost je maar een klein bedrag per maand!

 

Is een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren verplicht?

Nee, gek genoeg! Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar erg belangrijk. Wanneer je per ongeluk schade veroorzaakt en aansprakelijk wordt gesteld, kunnen de kosten in de tonnen of zelfs miljoenen euro’s lopen. Bijvoorbeeld bij ernstige letselschade. En een ongeluk zit echt in een klein hoekje! Hoe blij ben je dan dat je een AVP verzekering hebt?

 

Kop koffie gemorst over houten vloer

 

Aansprakelijkheidsverzekering voor kinderen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat niet je zelf, maar je kind aansprakelijk wordt gesteld voor schade. Dan ben je als ouder verantwoordelijk. Gelukkig kun je je kinderen in 1 klik meeverzekeren via je AVP verzekering. En huisdieren? Ook die vallen hieronder! Goed om te weten: je kan kinderen (ook adoptie-, pleeg- en stiefkinderen) als ze niet getrouwd zijn tot 24-jarige leeftijd meeverzekeren. Het gaat dan om kinderen die thuiswonen, of regelmatig bij jou of je ex-partner wonen. Zijn ze uitwonend in een tehuis of wonen ze voor voltijdstudie of een stage elders, ook dan kan je ze meeverzekeren. 

 

AVP verzekering Promovendum

Als je een AVP verzekering wilt, dan wil je natuurlijk een goede! En die bieden wij:

 

  • Zeer lage premie.
  • Tot 3 miljoen verzekerd.
  • Wereldwijd als je wilt.
  • Kinderen tot 24 jaar meeverzekerd.
  • Huisdieren meeverzekerd.
  • Schade aan geleende spullen, check!

 

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? In 1 minuut geregeld!

Sluit onze AVP verzekering af voor je het vergeet. Want er komt een moment dat je denkt: wat een geluk dat ik hiervoor verzekerd ben!

 

Aansprakelijkheids­verzekering?

Bereken in 1 minuut

Contact

Chat Bel Mail