als fietser aangereden

Letselschade verhalen op de tegenpartij

Je kunt in veel situaties letselschade oplopen, bijvoorbeeld door een verkeersongeluk of bedrijfsongeval. Is iemand anders verantwoordelijk? Dan kun je jouw schade en extra kosten verhalen op de tegenpartij. Promovendum helpt je hier kosteloos bij! Lees hieronder hoe.

Letsel opgelopen door een ander?

Letselschade kost je vaak geld

Heb je na een ongeval medische zorg nodig? Grote kans dat deze kosten vallen onder je basiszorgverzekering. Voor deze zorg geldt vaak een eigen risico:
€ 385,- (2020). Dit bedrag betaal je zelf. Heb je je eigen risico vrijwillig verhoogd? Dan kunnen de kosten zelfs oplopen tot € 885,-. Het kan ook voorkomen dat je bijvoorbeeld fysiotherapie of tandzorg nodig hebt en daarvoor niet verzekerd bent. Dan is het extra het zuur als je honderden euro's moet betalen door de schuld van iemand anders. Gelukkig kun je deze kosten laten verhalen!

 

Verhalen van kosten letselschade

Als je je letselschade bij ons meldt, bieden wij je kosteloos hulp bij het verhalen van je letselschade. Ons professionele letselschadebureau verhaalt je zorgkosten op de tegenpartij. Dit betekent dat je geld terugkrijgt, wanneer je je eigen risico hebt betaald. Ook alle overige kosten, zoals het verlies van inkomsten én smartengeld worden verhaald. Wist je dat je als fietser vrijwel altijd recht hebt op een schadevergoeding? Bekijk hoe het zit.

Hoe werkt het?

A4 tekst icoon

1. Je meldt je letselschade bij ons

Geef je schade aan ons door via het online contactformulier of bel 078 648 13 10. Is er sprake van aantoonbare letselschade buiten je schuld om? Dan brengen wij je in contact met ons letselschadebureau. Al veel klanten zijn succesvol geholpen en hebben zo een passende vergoeding voor letselschade gekregen.

Praatwolkjes icoon

2. Wij nemen contact met je op

Het kan ook voorkomen dat wij je benaderen, omdat we denken dat er sprake is van letselschade buiten je schuld om. Dit merken wij vaak op doordat wij bepaalde zorgkosten hebben uitbetaald. We gaan dan met je in gesprek om te kijken of de gemaakte (zorg)kosten op de tegenpartij kunnen verhalen. Hierdoor kunnen we ook in de toekomst een lage premie blijven bieden. Daarnaast kunnen wij je hulp bieden bij het verhalen van alle overige schade.

“Na een verkeersongeluk kreeg ik honderden euro's aan eigen risico terug!"

Letselschade claimen is altijd gratis

Neem altijd contact met ons op, ook als je twijfelt of de letselschade verhaalbaar is. Wij brengen je graag in contact met professionals die je kosteloos helpen. In overleg met jou wordt een schadedossier opgemaakt. Alleen wanneer er sprake is van aantoonbare letselschade buiten je schuld om, wordt het proces in werking gezet. Het claimen van de schade is gratis en wordt je volledig uit handen genomen.

letselschade verhalen op de tegenpartij

Kunnen wij je helpen?

Contact

Chat Bel Mail