Preventie kortingsregeling

Thuisvaccinatie.nl

Reisvaccinaties voor het buitenland nodig? Maak het uzelf gemakkelijk met thuisvaccinatie.nl! Op het moment dat het ú uitkomt, maakt u eenvoudig online een afspraak. Een arts van thuisvaccinatie.nl komt, ook ’s avonds of in het weekend, gewoon bij u thuis.

Voordeel voor Promovendum verzekerden

Als verzekerde van Promovendum krijgt u 10% korting op de factuur. Deze korting geldt alleen wanneer u hier een afspraak maakt.


Prescan medische onderzoeken

Met Prescan krijgt u direct inzicht in uw gezondheid! Prescan is ruim 10 jaar actief en marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland.

Waarom preventief onderzoek?

De kans op genezing of stabilisatie van een ziekte is vaak veel groter als de oorzaak van de klachten in een vroeg stadium ontdekt en behandeld wordt. Maar ook wanneer u gewoon meer duidelijkheid wilt over uw gezondheid is een gedegen preventief onderzoek een uitstekend en geruststellend alternatief. Als verzekerde van Promovendum krijgt u, op vertoon van uw zorgpas, een korting van 15% op een aantal preventieve onderzoeken:

  • Total Body Scan (zeer uitgebreid onderzoek)
  • Gerichte onderzoeken (bijvoorbeeld CT-scans, maag- en darmonderzoek)
  • MRI-scans (bv. rug- of nekklachten)

Meer weten?

Ga naar www.prescan.nl.Allergiezorg

U ontvangt 50% korting op diverse producten van Allergiezorg, waaronder: allergeendichte hoezen, dekbedden en hoofdkussens. Op diverse andere artikelen gelden andere kortingen.

Kindermatrassen

Voor kinderen biedt Allergiezorg matrassen aan die nieuw ontwikkeld zijn: veilig geproduceerd, zonder chemische toevoeging en verlijming. Als Promovendum verzekerde krijgt u hierop drie maanden ‘slaapgarantie’. Niet tevreden? Stuur het matras terug. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug op uw rekening (min 29 euro bijdrage in de verzendkosten).

Bestellen of meer informatie?

Wilt u gebruikmaken van deze kortingsregeling? Ga naar de website van Allergiezorg of bel 073 612 70 31. U kunt uw vraag ook per post stellen via Allergiezorg, De Ring 5, 5261 LM, Vught.


Stoppen met roken

Veel mensen vinden het moeilijk om definitief te stoppen met roken. Toch is dat zeker mogelijk. Wilt u hulp? Maak dan gebruik van de effectieve Allen Carr’s Easyway methode. Hierdoor stoppen wereldwijd jaarlijks 50.000 mensen definitief met roken.

Hoe werkt het?

U krijgt een groepstraining die 5 tot 6 uur duurt. De training legt de focus op de vraag: ‘Waarom rookt u?’ U krijgt een heldere kijk op uw rookgedrag, waardoor het gemakkelijker wordt om te stoppen.

U rookt tijdens de training uw laatste sigaret. Daarna stopt u definitief. Lukt dit toch niet? Dan mag u één jaar onbeperkt en kosteloos deelnemen aan vervolgsessies en telefonische ondersteuning.

Inschrijving particuliere behandeling

Als u verzekerd bent bij Promovendum, ontvangt u 10% korting op de reguliere tarieven. U kunt zich hier inschrijven voor een training. Houd hierbij uw Promovendum polisnummer bij de hand.

Meer weten?

Kijk op www.allencarr.nl of bel 0031 (0) 53 478 43 62.


Bekijk ook