fitnessapparaten

fit20 kortingsregeling

Wil jij aan jouw conditie werken? Als verzekerde van Promovendum kun jij tegen een speciaal kortingstarief een fitnessabonnement afsluiten bij fit20. Het abonnement sluit  je af via het High Five Fitness Network van High Five Health Promotion.

 

Het abonnement bij fit20

Fit in 20 minuten per week met de fit20 Personal Training. Kies bij fit20 uit de volgende 2 abonnementen:

  • Exclusief Flex abonnement: 76,82 euro in plaats van 83,50 euro per maand.
  • Exclusief Solo abonnement: 88,78 euro in plaats van 96,50 euro per maand.
  • Géén inschrijfgeld.
  • Een minimale abonnementsduur van 6 maanden.

 

Voordeel bij andere sportscholen

Er zijn nog veel meer sportscholen aangesloten bij High Five Fitness Network. De voorwaarden, kortingen en duur van een abonnement bij andere sportscholen kun je vinden nadat je bent ingelogd.

 

Aanmelden

Hiervoor creëer je een account bij High Five Fitness Network. Wanneer je bent ingelogd bekijk je het aanbod van sportcentra. Zoek bijvoorbeeld op de naam of de plaats van de sportschool. Een sportschool gekozen? Vul bij organisatie Promovendum in met het organisatie ID P53M74. Je ziet dan gelijk de kosten van het abonnement inclusief korting.

 

Voorwaarden

  • Na aanloop van de minimale abonnementsduur wordt jouw abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
  • Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties. Heb je al een particulier abonnement bij één van de deelnemende sportscholen? Dan kun je  contact opnemen met de klantenservice van High Five Fitness Network om te informeren of jouw abonnement omgezet kan worden.

 

Meer weten?

Neem contact op met High Five Fitness Network via 020 426 12 34 of info@highfive.fit.

 

Voor wie?

  • Voor alle Promovendum klanten.

Contact

Chat Bel Mail