Kortingsregeling fit20

Fitness bij fit20

Wilt u aan uw conditie werken? Als verzekerde van Promovendum kunt u tegen een speciaal kortingstarief een fitnessabonnement afsluiten bij fit20. Het abonnement sluit u af via het High Five Fitness Network van High Five Health Promotion.

Het abonnement bij fit20

Fit in 20 minuten per week met de fit20 Personal Training. Kies bij fit20 uit de volgende 2 abonnementen:

  • Exclusief Flex abonnement: €76,82 in plaats van €83,50 per maand.
  • Exclusief Solo abonnement: €88,78 in plaats van €96,50 per maand.
  • Géén inschrijfgeld.
  • Een minimale abonnementsduur van 6 maanden.

Voordeel bij andere sportscholen

Er zijn nog veel meer sportscholen aangesloten bij High Five Fitness Network. De voorwaarden, kortingen en duur van een abonnement bij andere sportscholen kunt u vinden nadat u bent ingelogd.

Aanmelden

Meld u hier aan voor een sportschool bij u in de buurt. U vindt hier ook de 'spelregels'. Maak uw account aan en selecteer de sportschool van uw keuze. U ziet dan gelijk de kosten van het abonnement inclusief korting.

Let op: vanwege het coronavirus zijn alle vestigingen van fit20 tijdelijk gesloten.
We begrijpen dat u naar aanleiding van dit besluit vragen hebt over uw abonnement. Neem hierover contact op met High Five Fitness Network via 020 426 12 34 of stuur een e-mail naar info@highfive.fit. High Five Fitness Network doet als tussenorganisatie haar uiterste best in kaart te brengen wat dit voor u betekent en informeert u hier per e-mail over.

Voorwaarden

  • Na aanloop van de minimale abonnementsduur wordt uw abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
  • Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties. Heeft u al een particulier abonnement bij één van de deelnemende sportscholen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van High Five Fitness Network om te informeren of uw abonnement omgezet kan worden.

Meer weten?

Neem contact op met High Five Fitness Network via 020 426 12 34 of info@highfive.fit.