Tuinfeest

Kortingsregelingen voor klanten

Korting daar wordt iedereen blij van! Bij Promovendum krijg je een scherpe premie én kwaliteit. Maar je kunt ook profiteren van extra kortingsregelingen. Bijvoorbeeld op fitness, een alarmsysteem , de YOS Bottle of brillen en lenzen. Benieuwd naar alle kortingen van 2022? Bekijk ze hieronder. 

Fitness

Fitchannel app op IPad

Fitchannel

Sport altijd en overal op je eigen niveau. Ontvang korting op een abonnement bij Fitchannel en krijg toegang tot trainingsprogramma’s.
Mensen doen spinning

HealthCity

Een compleet aanbod van luxe fitnessfaciliteiten en wellness. Ontvang korting op een abonnement bij HealthCity met jouw zorgpas.
Sportschoolapparaten

fit20

Fit in 20 minuten per week bij meer dan 120 studio's in Nederland. Met jouw zorgpas krijg je korting op een abonnement bij fit20.
Persoon sport in Basic-Fit

Basic-Fit

Sporten bij meer dan 500 clubs in Europa en een pas die je kunt delen? Als klant van Promovendum krijg je korting op een abonnement bij Basic-Fit.
YOS Bottle kopen met 10% korting

YOS Bottle

Als verzekerde krijg je 10% korting op de YOS Bottle. De waterfles en pillendoos in één.

Brillen en lenzen

Oogscan

Eyescan

Goed zien zonder bril of contactlenzen? Als klant van Promovendum krijg je 10% korting op ooglaseren en lensimplantatie.
Vrouw koopt bril bij Specsavers

Specsavers

Van designbrillen voor dames en heren tot coole opties voor kinderen en tieners. Ontvang korting op brillen en lenzen met jouw zorgpas.

Hulpmiddelen

Man in rolstoel

Vegro

Als verzekerde van Promovendum krijg je korting op hulpmiddelen bij Vegro.
Ziekenhuispatiënt met ondersteuner voor lopen

Medipoint

Als verzekerde van Promovendum krijg je korting op hulpmiddelen bij Medipoint.

Preventie

wit beddengoed

Allergiezorg

Last van huisstofmijtallergie? Als verzekerde van Promovendum krijg je 50% korting op verschillende producten van Allergiezorg.
Kinderen vaccinerent thuis

Thuisvaccinaties

Ga jij naar het buitenland en heb je reisvaccinaties nodig? Ontvang 10% korting op reisvaccinaties aan huis wanneer het jou uitkomt.
Sigaret breken

Allen Carr

Definitief stoppen met roken? Als verzekerde van Promovendum ontvang je 10% korting op de stoppen met roken training van Allen Carr.

Wonen

Beveiligingssysteem en mensen op de bank

Echtveilig

Als verzekerde van Promovendum koop je nu een Echtveilig alarmsysteem met 210 euro korting: van 1.205 euro voor 995 euro. Lees hoe.

Contact

Chat Bel Mail