Tuinfeest

Kortingsregelingen voor klanten

Korting daar wordt iedereen blij van! Bij Promovendum krijg je een scherpe premie én kwaliteit. Maar je kunt ook profiteren van extra kortingsregelingen. Bijvoorbeeld op fitness, een alarmsysteem of brillen en lenzen. Benieuwd naar alle kortingen van 2021? Bekijk ze hieronder. 

 

Goed om te weten: onderstaande kortingen zijn geldig tot en met eind 2021. De kortingsregelingen voor 2022 komen binnenkort online.

Fitness

Fitchannel app op IPad

Fitchannel

Sport altijd en overal op je eigen niveau. Ontvang korting op een abonnement bij Fitchannel en krijg toegang tot trainingsprogramma’s.
Mensen doen spinning

HealthCity

Een compleet aanbod van luxe fitnessfaciliteiten en wellness. Ontvang korting op een abonnement bij HealthCity met jouw zorgpas.
Sportschoolapparaten

fit20

Fit in 20 minuten per week bij meer dan 120 studio's in Nederland. Met jouw zorgpas krijg je korting op een abonnement bij fit20.
mensen sporten buiten

OneFit

Sport onbeperkt bij honderden gyms en studio's in jouw stad. Krijg korting op een flexibel OneFit abonnement met jouw zorgpas.
Persoon sport in Basic-Fit

Basic-Fit

Sporten bij meer dan 500 clubs in Europa en een pas die je kunt delen? Met jouw zorgpas krijg je korting op een abonnement bij Basic-Fit.

Brillen en lenzen

Oogscan

Eyescan

Goed zien zonder bril of contactlenzen? Met jouw Promovendum zorgverzekering krijg je 10% korting op ooglaseren en lensimplantatie.
Blij koppel

CVZO

Een bril of lenzen nodig? Krijg bij opticiens door het hele land 25% extra vergoeding op jouw aanvullende zorgverzekering.
Vrouw koopt bril bij Specsavers

Specsavers

Van designbrillen voor dames en heren tot coole opties voor kinderen en tieners. Ontvang korting op brillen en lenzen met jouw zorgpas.
Mensen met bril

Eye Wish

Als verzekerde van Promovendum krijg je korting op jouw bril of lenzen bij Eye Wish. Benieuwd? Bekijk snel de kortingsregeling.
Oog

OMC HanzeKliniek

Ooglaseren of lensimplantaten? Met jouw zorgverzekering van Promovendum krijg je 10% korting op brilvervangende behandelingen.
Vrouw zet bril op

Pearle

Als verzekerde van Promovendum krijg je korting op jouw bril of lenzen bij Pearle. Benieuwd? Bekijk snel de kortingsregeling.

Hulpmiddelen

Man in rolstoel

Vegro

Medische hulpmiddelen krijg je via de basisverzekering niet vergoed. Als verzekerde van Promovendum krijg je korting op hulpmiddelen bij Vegro.
Ziekenhuispatiënt met ondersteuner voor lopen

Medipoint

Medische hulpmiddelen krijg je via de basisverzekering niet vergoed. Als verzekerde van Promovendum krijg je korting op hulpmiddelen bij Medipoint.

Preventie

wit beddengoed

Allergiezorg

Last van huisstofmijtallergie? Als verzekerde van Promovendum krijg je 50% korting op verschillende producten van Allergiezorg.
Kinderen vaccinerent thuis

Thuisvaccinaties

Ga jij naar het buitenland en heb je reisvaccinaties nodig? Ontvang 10% korting op reisvaccinaties aan huis wanneer het jou uitkomt.
Sigaret breken

Allen Carr

Definitief stoppen met roken? Als verzekerde van Promovendum ontvang je 10% korting op de stoppen met roken training van Allen Carr.

Wonen

Beveiligingssysteem en mensen op de bank

Echtveilig

Als verzekerde van Promovendum koop je nu een Echtveilig alarmsysteem met 210 euro korting: van 1.205 euro voor 995 euro. Lees hoe.

Contact

Chat Bel Mail