Spotlight voorbeeld

Kortingsregelingen voor klanten

Korting daar wordt iedereen blij van! Bij Promovendum krijg je een scherpe premie én kwaliteit. Maar je kunt ook profiteren van extra kortingsregelingen. Bijvoorbeeld op fitness, een alarmsysteem of brillen en lenzen. Benieuwd naar alle kortingen? Bekijk ze hieronder. 

Fitness

Fitchannel - tumbnail

Fitchannel

Sport altijd en overal op je eigen niveau. Ontvang korting op een abonnement bij Fitchannel en krijg toegang tot trainingsprogramma’s.
HealthCity - tumbnail

HealthCity

Een compleet aanbod van luxe fitness- en wellnessfaciliteiten. Ontvang korting op een abonnement bij HealthCity met jouw zorgpas.
Fit20 - tumbnail

fit20

Fit in 20 minuten per week bij meer dan 120 studio's in Nederland. Met jouw zorgpas krijg je korting op een abonnement bij fit20.
Onefit_kortingsregeling

OneFit

Sport onbeperkt bij honderden gyms en studio's in jouw stad. Krijg korting op een flexibel OneFit abonnement met jouw zorgpas.
Basic-Fit thumbnail

Basic-Fit

Sporten bij meer dan 500 clubs in Europa en een pas die je kunt delen? Met jouw zorgpas krijg je korting op een abonnement bij Basic-Fit.

Brillen en lenzen

Eyescan - tumbnail

Eyescan

Goed zien zonder bril of contactlenzen? Met jouw Promovendum zorgverzekering krijg je 10% korting op ooglaseren en lensimplantatie.
CVZO

CVZO

Een bril of lenzen nodig? Krijg bij opticiens door het hele land 25% extra vergoeding op jouw aanvullende zorgverzekering.
Specsavers - tumbnail

Specsavers

Van designbrillen voor dames en heren tot coole opties voor kinderen en tieners. Ontvang korting op brillen en lenzen met jouw zorgpas.
Eyewish - tumbnail

Eye Wish

Als verzekerde van Promovendum krijg je korting op jouw bril of lenzen bij Eye Wish. Benieuwd? Bekijk snel de kortingsregeling.
OMC Hanzekliniek - tumbnail

OMC HanzeKliniek

Ooglaseren of lensimplantaten? Met jouw zorgverzekering van Promovendum krijg je 10% korting op brilvervangende behandelingen.

Hulpmiddelen

Vegro - tumbnail

Vegro

Medische hulpmiddelen krijg je via de basisverzekering niet vergoed. Als verzekerde van Promovendum krijg je korting op hulpmiddelen bij Vegro.
Medipoint - tumbnail

Medipoint

Medische hulpmiddelen krijg je via de basisverzekering niet vergoed. Als verzekerde van Promovendum krijg je korting op hulpmiddelen bij Medipoint.

Preventie

Allergiezorg - tumbnail

Allergiezorg

Last van huisstofmijtallergie? Als verzekerde van Promovendum krijg je 50% korting op verschillende producten van Allergiezorg.
Thuisvaccincaties - tumbnail

Thuisvaccinaties

Ga jij naar het buitenland en heb je reisvaccinaties nodig? Ontvang 10% korting op reisvaccinaties aan huis wanneer het jou uitkomt.
Prescan - tumbnail

Prescan

Krijg inzicht in jouw gezondheid. Met jouw zorgpas krijg je 100 euro korting op een aantal preventieve medische onderzoeken.
Stoppen met roken - tumbnail

Allen Carr

Definitief stoppen met roken? Als verzekerde van Promovendum ontvang je 10% korting op de stoppen met roken training van Allen Carr.

Wonen

Echtveilig - tumbnail

Echtveilig

Als verzekerde van Promovendum koop je nu een Echtveilig alarmsysteem met 210 euro korting: van 1.205 euro voor 995 euro. Lees hoe.

Contact

Chat Bel Mail