Been in gips

Wat is aansprakelijkheidsstelling?

Heb je een ongeval gehad en hierdoor letselschade opgelopen? Als dit niet door jouw schuld gebeurd is, kun je de tegenpartij vaak verplichten om de schade te vergoeden. Je moet dan eerst de (verzekeraar van de) tegenpartij aansprakelijk stellen. Dit heet een aansprakelijkheidsstelling. De aansprakelijkheidsstelling geeft de tegenpartij de gelegenheid om de aansprakelijkheid schriftelijk te erkennen. Goed om te weten: met alleen de aansprakelijkheidsstelling is de tegenpartij vaak nog niet aansprakelijk. Dit is er pas als zij (of diens verzekeraar) aansprakelijkheid erkennen of als een rechter dit beslist. Onze Letselschadehulp kan je gratis helpen bij zowel de aansprakelijkheidsstelling als het verhalen van je schadevergoeding. Zo heb jij hier zelf geen omkijken naar en weet je altijd dat je de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt. Ook kan jij je dan volledig focussen op je herstel.

Heb je letselschade door een ander opgelopen? Meld je letselschade en wij helpen je graag.

Meer informatie?

Praatwolk icoon

Gratis juridische hulp

Wij bieden gratis juridische hulp, wanneer je door een ander letselschade hebt opgelopen. Zodat jij de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt én je jezelf volledig kan focussen op je herstel.

Meld je letselschade
Info icoon

Aangereden als fietser?

Belangrijk om te weten: je hebt vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Zelfs bij een ongeval door eigen schuld! Benieuwd naar je rechten?

Lees meer

Contact

Chat Bel Mail