Letselschade verhalen op de tegenpartij

U kunt in veel situaties letselschade oplopen, bijvoorbeeld door een verkeersongeluk of na een hondenbeet. Is iemand anders verantwoordelijk? Dan kunt u uw schade en extra kosten verhalen op de tegenpartij. Lees hieronder hoe!Letselschade kost u vaak geld

Heeft u na een ongeval medische zorg nodig? Grote kans dat deze kosten vallen onder uw basiszorgverzekering. Voor deze zorg geldt vaak een eigen risico: € 385,- (2020). Dit bedrag betaalt u zelf. Heeft u uw eigen risico vrijwillig verhoogd? Dan kunnen de kosten zelfs oplopen tot € 885,-. Het kan ook voorkomen dat u bijvoorbeeld fysiotherapie of tandzorg nodig heeft en daarvoor niet verzekerd bent. Dan is het extra het zuur als u honderden euro's moet betalen door de schuld van iemand anders. Gelukkig kunt u deze kosten laten verhalen!


Verhalen van kosten letselschade

Als u uw letselschade bij ons meldt, bieden wij u kosteloos hulp bij het verhalen van uw letselschade. Ons professionele letselschadebureau verhaalt uw zorgkosten op de tegenpartij. Dit betekent dat u geld terugkrijgt, wanneer u eigen risico heeft betaald. Ook alle overige kosten, zoals het verlies van inkomsten én smartengeld worden verhaald. Wist u dat u als fietser vrijwel altijd recht heeft op een schadevergoeding? Bekijk hoe het zit.

Hoe werkt het?

1. U meldt uw letselschade bij ons

Geef uw schade aan ons door via het online contactformulier of bel 078 648 13 10. Is er sprake van aantoonbare letselschade buiten uw schuld om? Dan brengen wij u in contact met ons letselschadebureau. Al veel klanten zijn succesvol geholpen en hebben zo een passende vergoeding voor letselschade ontvangen!

2. Wij nemen contact met u op

Het kan ook voorkomen dat wij u benaderen, omdat we denken dat er sprake is van letselschade buiten uw schuld om. Dit merken wij vaak op doordat wij op basis van uw zorgverzekering bepaalde zorgkosten hebben uitbetaald. We gaan dan met u in gesprek om te kijken of de gemaakte (zorg)kosten kunnen worden verhaald. En wij u daarbij hulp kunnen bieden.

“Na een verkeersongeluk kreeg ik honderden euro's aan eigen risico terug!"

Letselschade claimen is altijd gratis

Neem altijd contact met ons op, ook als u twijfelt of de letselschade verhaalbaar is. Wij brengen u graag in contact met professionals die u kosteloos helpen. In overleg met u wordt een schadedossier opgemaakt. Alleen wanneer er sprake is van aantoonbare letselschade buiten uw schuld om, wordt het proces in werking gezet. Het claimen van de schade is gratis en wordt u volledig uit handen genomen.

Kunnen we u helpen?


Neem contact op