Kortingsregeling Prescan

Korting op preventief medisch onderzoek

Als verzekerde van Promovendum krijgt u € 100 korting op een aantal preventieve onderzoeken bij Prescan.

Met Prescan krijgt u direct inzicht in uw gezondheid! Prescan is ruim 10 jaar actief en marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland.

Waarom preventief onderzoek?

De kans op genezing of stabilisatie van een ziekte is vaak veel groter wanneer de oorzaak van de klachten in een vroeg stadium ontdekt en behandeld wordt. Ook wanneer u gewoon meer duidelijkheid wilt over uw gezondheid is een goed preventief onderzoek een uitstekende en geruststellende keuze.

Uw voordeel

U ontvangt € 100 korting op vertoon van uw zorgpas voor de volgende onderzoeken:

  • Total Body Scan: MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten.
  • Total Body Scan Plus: MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek en een laboratoriumonderzoek van uw bloed, urine en ontlasting.
  • Total Body Scan Excellent: MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek, een laboratoriumonderzoek van uw bloed, urine en ontlasting en een huidonderzoek.
  • Total Body Scan Premium: MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek, een inwendig maag- en darmonderzoek (incl. roesje) een laboratoriumonderzoek van uw bloed, urine en ontlasting.

De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Meer weten?

Ga naar de website van Prescan.