Prescan_kortingsregeling

Prescan kortingsregeling

Als verzekerde van Promovendum krijg je 100 euro korting* op een aantal preventieve onderzoeken bij Prescan. Met Prescan krijg je direct inzicht in jouw gezondheid! Prescan is ruim 10 jaar actief en marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland.


Waarom preventief onderzoek?

De kans op genezing of stabilisatie van een ziekte is vaak veel groter wanneer het in een vroeg stadium ontdekt en behandeld wordt. Ook wanneer je gewoon meer duidelijkheid wil over jouw gezondheid is een goed preventief onderzoek een uitstekende en geruststellende keuze.


Jouw voordeel

Met jouw zorgpas krijg je 100 euro korting op de volgende onderzoeken:

  • Total Body Scan: MRI-scans van jouw belangrijkste organen en bloedvaten.
  • Total Body Scan Plus: MRI-scans van jouw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek en een laboratoriumonderzoek van jouw bloed, urine en ontlasting.
  • Total Body Scan Excellent: MRI-scans van jouw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek, een laboratoriumonderzoek van jouw bloed, urine en ontlasting en een huidonderzoek.
  • Total Body Scan Premium: MRI-scans van jouw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek, een inwendig maag- en darmonderzoek (incl. roesje) een laboratoriumonderzoek van jouw bloed, urine en ontlasting.

* De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.


Meer weten?

Ga naar de website van Prescan.

 

Voor wie?

  • Voor Promovendum klanten met een zorgverzekering.

Contact

Chat Bel Mail