Fitchannel op Ipad

Fitchannel kortingsregeling

Altijd en overal trainen op jouw eigen niveau? Als verzekerde van Promovendum krijg je 50% korting op de eerste maand van een maandabonnement (maandelijks opzegbaar) bij de online sportschool Fitchannel.


Trainingsprogramma's Fitchannel

Met Fitchannel maak je van jouw woonkamer een eigen fitnessclub. Train waar en wanneer je wilt met meer dan 800 thuis workouts. Laat je trainen door o.a. Mark Tuitert, Remy Bonjasky, Carlos Lens en Radmilo Soda. Een gezonde levensstijl binnen handbereik!


Train op jouw niveau

Een doel is haalbaar, zolang het maar bij jou past. Volg niet alleen de training die je leuk vindt, maar sport ook op een geschikt niveau. Met een brede keuze aan trainingen en verschillende niveaus, zit er voor iedereen een geschikt programma tussen.

 

Alles wat je nodig hebt om effectief te trainen in jouw eigen huis zijn een matje, sportkleding, handdoek en een flesje water. En natuurlijk een TV, tablet of laptop die jou toegang geeft tot jouw online fitness coach.


Trainingsprogramma’s

Als je een abonnement neemt op Fitchannel, krijg je toegang tot meer dan 800 online workouts en duizenden recepten. Omdat het aanbod zo groot is, kan het lastig zijn de juiste training te kiezen.

Bedenk daarom eerst goed wat jouw doel is, en bepaal vervolgens jouw niveau. Ben jij bijvoorbeeld een beginner en wil je afvallen? Dan is het allround programma van Mark Tuitert een uitstekende workout. Is jouw conditie al goed en ben je op zoek naar meer actie? Kies dan voor de HIIT-training voor thuis van Carlos Lens, of het boksprogramma van Remy Bonjasky. Toe aan wat meer ontspanning? Ga dan voor een yoga- of dansles. Wat jouw doel ook is, Fitchannel heeft altijd een online fitnessprogramma dat bij jou past!

 

Gratis proefles

Benieuwd of Fitchannel wat voor jou is? Doe een gratis online home workout.


Jouw voordeel

Sport de eerste maand voor maar 7,50 euro in plaats van 14,99 euro. Dit lidmaatschap wordt automatisch verlengd in een maandelijks opzegbaar abonnement van 14,99 euro per maand.


Aanmelden

Direct beginnen met sporten? Aanmelden kan via deze pagina. Je vindt hier ook meer informatie.

 

Voor wie?

  • Voor alle Promovendum klanten.

Contact

Chat Bel Mail