Kortingsregeling Fitchannel

Korting op trainingsprogramma's

Altijd en overal trainen op uw eigen niveau? Als verzekerde van Promovendum krijgt u 50% korting op de eerste maand van een maandabonnement (maandelijks opzegbaar) bij de online sportschool Fitchannel.

Fitchannel

Met Fitchannel maakt u van uw woonkamer uw eigen fitnessclub. Train waar en wanneer u wilt met meer dan 800 thuis workouts en laat u trainen door o.a. Mark Tuitert, Remy Bonjasky, Carlos Lens en Radmilo Soda. Een gezonde levensstijl binnen handbereik!

Train op eigen niveau

Een doel is haalbaar, zolang het maar bij u past. Volg niet alleen de training die u leuk vindt, maar sport ook op een geschikt niveau. Met een brede keuze aan trainingen en verschillende niveaus, zit er voor iedereen een geschikt programma tussen.

Alles wat u nodig heeft om effectief te trainen in uw eigen huis zijn een matje, sportkleding, handdoek en een flesje water. En natuurlijk een TV, tablet of laptop die u toegang geeft tot uw online fitness coach.

Traningsprogramma's

Als u een abonnement neemt op Fitchannel, krijgt u toegang tot meer dan 800 online workouts en duizenden recepten. Omdat het aanbod zo groot is, kan het lastig zijn de juiste training te kiezen.

Bedenk daarom eerst goed wat uw doel is, en bepaal vervolgens uw niveau. Bent u bijvoorbeeld een beginner en wilt u afvallen? Dan is het allround programma van Mark Tuitert een uitstekende workout. Is uw conditie al goed en bent u op zoek naar actie? Kies dan voor de HIIT-training voor thuis van Carlos Lens, of het boksprogramma van Remy Bonjasky. Meer toe aan wat ontspanning? Ga dan voor een yoga- of dansles. Wat uw doel ook is, Fitchannel heeft altijd een online fitnessprogramma dat bij u past!

Uw voordeel

  • Sport de eerste maand voor maar € 7,50 in plaats van € 14,99. Dit lidmaatschap wordt automatisch verlengd in een maandelijks opzegbaar abonnement van € 14,99 per maand.

Aanmelden

Direct beginnen met sporten? Aanmelden kan via deze pagina. U vindt hier ook meer informatie.Promovendum Echtveilig alarmsysteem