Kortingsregeling CVZO

Korting op brillen en lenzen

Heeft u bij Promovendum een aanvullende zorgverzekering met hierin een vergoeding voor brillen en lenzen? Dan krijgt u via CVZO een extra vergoeding: de opticien verhoogt het bedrag dat u vergoed krijgt met 25%.

CVZO

CVZO staat voor het Collectief van Zelfstandige Opticiens. Voor u als verzekerde hebben zij speciale afspraken gemaakt met opticiens door het hele land. Extra voordeel voor u, als u een nieuwe bril of lenzen koopt!

Hoe werkt het?

Ga naar een aangesloten opticien om gebruik te maken van deze kortingsregeling. Neem uw zorgpas mee naar de winkel en de opticien berekent direct uw 25% extra vergoeding.

Een voorbeeld: stel, u heeft een aanvullende verzekering met hierin een vergoeding voor brillen en lenzen van € 100,- per 2 kalenderjaren. Dan krijgt u via CVZO een vergoeding van € 125,- per 2 kalenderjaren!

Uw voordelen

  • Bij aankoop van een bril krijgt u een gratis schoonmaakset voor uw bril.
  • Bij aankoop van lenzen krijgt u 1 set maandlenzen gratis bij uw eerste halfjaarpakket maandlenzen (6 maanden betalen, 7 halen).
  • Kwaliteitsgarantie: 2 jaar garantie op product- en/of materiaalfouten.
  • Ieder jaar een gratis oogmeting door een gediplomeerd opticien of optometrist, ook bij aanschaf van een nieuwe bril of contactlenzen.
  • U hoeft geen bedragen voor te schieten. Uw opticien regelt de declaratie rechtstreeks met ons.
  • Tijdens de oogmeting informeert de opticien of optometrist ook naar uw gezondheid, medicijngebruik en speciale omstandigheden. Deze kunnen mogelijk invloed hebben op uw kijken.

Meer weten?

Kijk op de website van CVZO.