Man sporten in Basic-Fit

Basic-Fit kortingsregeling

Wil jij aan jouw conditie werken? Als verzekerde van Promovendum sluit je tegen een speciaal kortingstarief een fitnessabonnement af bij Basic-Fit. Het abonnement sluit je af via het High Five Fitness Network van High Five Health Promotion.

 

De abonnementen bij Basic-Fit

Je hebt de keuze uit een abonnement mét of zonder live groepslessen. En naast de maandelijkse korting betaal je geen inschrijfgeld!

 

  • 17,30 euro per maand in plaats van 21,66 euro voor een abonnement zonder live groepslessen.
  • 23,30 euro per maand in plaats van 27,08 euro voor een abonnement mét live groepslessen.

 

Extra voordelen

  • Sport ook thuis met de Basic-Fit pro-App.
  • Toegang tot alle vestigingen binnen Europa.

 

Voordeel bij andere sportscholen

Er zijn nog veel meer sportscholen aangesloten bij High Five Fitness Network. De voorwaarden, kortingen en duur van een abonnement bij andere sportscholen kun je vinden nadat je bent ingelogd.

 

Aanmelden

Hiervoor creëer je een account bij High Five Fitness Network. Wanneer je bent ingelogd bekijk je het aanbod van sportcentra. Zoek bijvoorbeeld op de naam of de plaats van de sportschool. Een sportschool gekozen? Vul bij organisatie Promovendum in met het organisatie ID P53M74Je ziet dan gelijk de kosten van het abonnement inclusief korting.

 

Voorwaarden

Na afloop van de minimale abonnementsduur wordt jouw abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

 

Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties. Heb je al een particulier abonnement bij één van de deelnemende sportscholen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van High Five Fitness Network om te informeren of jouw abonnement omgezet kan worden.

 

Meer weten?

Neem contact op met High Five Fitness Network via 020 426 12 34 of info@highfive.fit.

Voor wie?

  • Voor alle Promovendum klanten.

Contact

Chat Bel Mail