Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Heel tevreden! We kregen snel alle informatie per e-mail. Daardoor was het duidelijk wat we allemaal moesten doen om de kosten voor de annulering van ons reis terug te krijgen. En hetzelfde dag nadat we alle ingevulde formulieren en kopieën hebben opgestuurd werd het geld uitbetaald!

Kavelin uit Delfgauw, 11 januari 2016

Ik heb al een doorlopende reisverzekering en heb nu een annuleringsverzekering toegevoegd.
Prima geregeld, dank u wel verzekeringsadviseur

Sabine uit Amsterdam, 7 januari 2016

Snelle afhandeling op een keurige manier geregeld.
Hoop niet nog eens te moeten annuleren, maar de manier waarop is prima!

Ilse uit Nootdorp, 6 januari 2016

Snel en vriendelijk geholpen. Het bijgevoegde formulier is m.b.v. de computer lastig in te vullen.

H.I. uit Leusden, 22 december 2015

Beste heer Elzas, bedankt voor uw feedback. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om het met u door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 december 2015

Duidelijke uitleg en vriendelijk te woord gestaan.

A. uit Barendrecht, 21 december 2015

Erg slecht
Veel te late reactie en niet klantvriendelijk

Walter uit Velserbroek, 14 december 2015

Beste heer Jens, wij betreuren de gang van zaken en gaan het voor u uitzoeken. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om u verdere uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 december 2015

Prima en snel de annulering behandeld en uitgekeerd.

W. uit Rotterdam, 8 december 2015

Prima service.
Snelle reactie.
Geen onnodige verlenging indien niet gewenst door klant.

Mieke uit Westzaan, 4 december 2015

Heel snel het benodigde invulformulier ontvangen, maar het zal zeker aan mijn onkunde liggen, ik krijg het form niet geprint noch gefiled, noch ingevuld, kortom ik kom niet verder een hard copy werkt voor mij beter.

T. uit Alphen aan den Rijn, 30 november 2015

Beste heer In den Bosch, ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om u verder te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 november 2015

ik kreeg binnen 48 uur een bevredigend antwoord, zelfs in het weekend.

Fam. uit Walterswald, 30 november 2015

prima contact gehad over de
annuleringsverzekering

A.S.van uit Hilversum, 24 november 2015

snel, zeer correct en zorgvuldig afgewikkeld

W.n.klarenbeek uit Vledder, 23 november 2015

Snelheid en informatie top!!

Jan uit Alphen aan den Rijn, 5 november 2015

Ontzettend vriendelijk aan de telefoon geholpen door 2 verschillende medewerkers. Bij invullen van de verzekeringspapieren en opsturen binnen paar uur reactie terug dat het in orde is en ik de uitbetaling kan verwachten. Was de eerste keer dat ik hier een schade melde en hopelijk hoeft dat nooit meer maar als het gebeurd weet ik dat het goed zit.

Armijn uit Assen, 23 oktober 2015

Had in het verleden een voorval gehad met de verzekeraar die zich zelf betiteld als "glashelder" en hiervan een melding gedaan aan Promovendum. Deze hebben dit zeer sportief opgevat.

M.J. uit Didam, 21 oktober 2015

Zeer scherpe premie, en 1 van de weinige maatschappijen die dit als losse verzekering aanbiedt. Correcte info. en bijzonder snelle afwerking van polis/aanvraag.

J.G.Molle uit Zeewolde, 13 oktober 2015

Door ziekte van mijn moeder, moest ik mijn reis naar Spanje annuleren. Hiervoor een claim ingediend bij Promovendum. Ik ben snel, vriendelijk en naar tevredenheid geholpen. Erg fijn, hierdoor wordt een nare situatie een stukje minder vervelend.

Nienke uit Leidschendam, 12 oktober 2015

Een zeer direct en tevredenstellend antwoord op mijn vraag. Dank hiervoor.

Anoniem uit Nieuwegein, 11 oktober 2015

Binnen enkele dagen na het indienen van de claim was de zaak afgehandeld. Ik ben erg tevreden over de service.

W uit Wezep, 16 september 2015

Prettige kontakten, snelle afhandeling.
Zeer tevreden

Vonk uit Assen, 27 augustus 2015

Netjes, snel en professioneel te woord gestaan en afgehandeld

Henk uit Weert, 24 augustus 2015

prima en snel geholpen

Peter uit Bemmel, 18 augustus 2015

netjes en snel afgehandeld

F.C. uit Dordrecht, 13 augustus 2015

Goed en vlot geantwoord.

A.Velema uit Hattem, 7 augustus 2015

Supersnelle afwikkeling. Nadat ik e.e.a. goed had gemotiveerd werd er niet moeilijk gedaan en had ik snel de geleden schade uitbetaald.

Andre uit Halsteren, 4 augustus 2015

Na uitvoerig de juiste formulieren te hebben ingevuld, steeds emails met aanvullende vragen. Dat geeft een gevoel van minder geloofwaardigheid. Dat is voor verbetering vatbaar.

R uit Oegstgeest, 31 juli 2015

Beste heer/mevrouw Boxhoorn, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Schadeteam neemt contact met u op om uw feedback te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 juli 2015

prettige en duidelijke communicatie.
Enorm snel goed afgehandeld.

Aleida uit Buurmalsen, 30 juli 2015

Keurig en met sympathie te woord gestaan door de professionele medewerkers van Promovendum.

Peter uit Zaandam, 23 juli 2015

vriendelijke, kordate en begripsvolle afhandeling door medewerker.

Mathilde uit Eindhoven, 13 juli 2015

Afgelopen week heb een schade bij jullie neergelegd die met de grootste zorg en vertrouwen is behandeld.
Ik kan niet anders zeggen, mijn hartelijke dank voor deze goede zorgen.

Guy uit Breda, 30 juni 2015

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail