Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Een zeer direct en tevredenstellend antwoord op mijn vraag. Dank hiervoor.

Anoniem uit Nieuwegein, 11 oktober 2015

Binnen enkele dagen na het indienen van de claim was de zaak afgehandeld. Ik ben erg tevreden over de service.

W uit Wezep, 16 september 2015

Prettige kontakten, snelle afhandeling.
Zeer tevreden

Vonk uit Assen, 27 augustus 2015

Netjes, snel en professioneel te woord gestaan en afgehandeld

Henk uit Weert, 24 augustus 2015

prima en snel geholpen

Peter uit Bemmel, 18 augustus 2015

netjes en snel afgehandeld

F.C. uit Dordrecht, 13 augustus 2015

Goed en vlot geantwoord.

A.Velema uit Hattem, 7 augustus 2015

Supersnelle afwikkeling. Nadat ik e.e.a. goed had gemotiveerd werd er niet moeilijk gedaan en had ik snel de geleden schade uitbetaald.

Andre uit Halsteren, 4 augustus 2015

Na uitvoerig de juiste formulieren te hebben ingevuld, steeds emails met aanvullende vragen. Dat geeft een gevoel van minder geloofwaardigheid. Dat is voor verbetering vatbaar.

R uit Oegstgeest, 31 juli 2015

Beste heer/mevrouw Boxhoorn, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Schadeteam neemt contact met u op om uw feedback te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 juli 2015

prettige en duidelijke communicatie.
Enorm snel goed afgehandeld.

Aleida uit Buurmalsen, 30 juli 2015

Keurig en met sympathie te woord gestaan door de professionele medewerkers van Promovendum.

Peter uit Zaandam, 23 juli 2015

vriendelijke, kordate en begripsvolle afhandeling door medewerker.

Mathilde uit Eindhoven, 13 juli 2015

Afgelopen week heb een schade bij jullie neergelegd die met de grootste zorg en vertrouwen is behandeld.
Ik kan niet anders zeggen, mijn hartelijke dank voor deze goede zorgen.

Guy uit Breda, 30 juni 2015

Ik kan niet anders zeggen, dat ik tot twee maal toe in een half jaar optimaal ben geholpen.

G.Eijkelenboom uit Lelystad, 26 juni 2015

Vriendelijk, helder en prettig geholpen. Buitengewoon snelle afhandeling.

Véronique uit Woerden, 19 juni 2015

Deze ervaring is uitstekend; dit geldt niet alleen voor de manier waarop u ons te woord hebt gestaan maar tevens voor de snelheid waarmee alles is afgewikkeld. Chapeau !!

J. uit Nieuw Vennep, 18 juni 2015

Zeer snelle en goede afhandeling van een annulering van een reis.

Nick uit Wageningen, 5 juni 2015

Snelle afhandeling, prima service!

Van uit Amsterdam, 4 juni 2015

Enorm bedankt voor de snelle afhandeling. Helaas moesten we de vakantie annuleren maar wel mooi dat we het geld zo snel terug krijgen. Prima service

J.de uit Rotsterhaule, 13 mei 2015

Zeer snelle afhandeling!!

Eefje uit Udenhout, 12 mei 2015

Uw schadeadviseur heeft mijn schadeclaim behandeld
Ik ben prima te woord gestaan. Goede uitleg gehad en ben ook goed op de voor- en nadelen gewezen.

Jan uit Raalte, 22 april 2015

telefonisch is Promovendum moeilijk bereikbaar; dagenlang waren er zoveel bellers dat ik geen contact kreeg; advies: telefoonteam uitbreiden

Wim uit Oisterwijk, 2 april 2015

Promovendum 02/04/2015

Beste heer Weren, we vinden het vervelend dat wij u niet tijdig te woord hebben kunnen staan en we bieden hiervoor onze excuses aan. Uiteraard helpen wij u graag verder. Ons serviceteam neemt contact met u op. We danken u voor het advies.

Zelden zo'n prettige en efficiënte afhandeling van een schade meegemaakt als door Promovendum.

Monica uit Hilversum, 2 april 2015

Snelle afhandeling van de annulering schade, communicatie is helder en voldoende. "Persoonlijke" tint aan de afhandeling is zeer positief. Ga zo door.

J uit Groningen, 18 februari 2015

***** Vijf sterren. Goede service en maar bovenal prima dekking

C. uit Zuid-Scharwoude, 5 februari 2015

Annulering vanwege plotselinge gezondheidsklachten is uitermate vervelend. De manier waarop Promovendum de procedure heeft afgewikkeld verdient de hoogste lof. Een dikke pluim! Kan niet beter.

H.Wind uit Groningen, 22 januari 2015

Schade snel en correct afgehandeld. Veel dank!

Mark uit Heemstede, 6 januari 2015

Snelle afhandeling zonder 'gezeur' of eindeloos doorzagen. Het geld kwam vandaag (2-1) al binnen! Supersnel en eigenlijk zonder persoonlijk contact! Dat wordt natuurlijk van-mond-tot-mond-reclame! Bedankt en een goed 2015!

A.A. uit Wijk bij Duurstede, 2 januari 2015

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail