Persoon met laptop

Verzekeringen na ongeval in verkeer: zo zit het!

Heb je een ongeval gehad? En heb je hierdoor (letsel)schade opgelopen? Dan wil je natuurlijk weten wat je moet doen en of deze schade is verzekerd. Wij zetten een aantal verzekeringen op een rijtje die van belang kunnen zijn na een ongeval.

Letsel opgelopen door een ander?

Meld je letselschade

Autoverzekering na een ongeval in het verkeer

Auto met ruitschade icoon

Zelf schade veroorzaakt

Heb je een auto-ongeval gehad in de vorm van een aanrijding? En per ongeluk door jouw fout, schade aangebracht bij een ander? Dan wordt deze schade gedekt door je autoverzekering. Heb je zelf schade aangebracht aan je eigen auto, dan is dit alleen met een WA + volledig casco (allriskverzekering) verzekerd. Ben je klant bij Promovendum en wil je schade melden? Meld jouw schade eenvoudig online via Mijn Promovendum.

Botsing auto zijkant icoon

Schade veroorzaakt door een ander

Wanneer iemand anders door een ongeval (letsel)schade bij jou veroorzaakt, kan je deze laten verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Hier kan onze Letselschadehulp je bij helpen. Wij bieden gratis juridische hulp als je letselschade hebt opgelopen door een ander. Ook in situaties die buiten je verzekeringen vallen. Hierdoor krijg je de schadevergoeding waar je recht op hebt.

Aansprakelijkheidsverzekering (AVP) na een ongeluk in verkeer

Fietsongeluk icoon

Zelf schade veroorzaakt

Heb je als fietser of voetganger per ongeluk schade aangebracht aan een ander? Dan dekt de Aansprakelijkheids¬≠verzekering voor Particulieren (AVP) vaak de schade die jij hebt aangebracht aan een ander, ook in verkeerszaken. Dit geldt ook voor schade die per ongeluk door meeverzekerde gezinsleden is veroorzaakt.

Auto fiets icoon

Schade veroorzaakt door een ander

Als fietser of voetganger letsel opgelopen, omdat je bij een ongeval bent aangereden? Dan heb je vrijwel altijd recht op een schade¬≠vergoeding, ook als jij zelf aansprakelijk bent. Onze Letselschadehulp helpt je kosteloos bij het verhalen en uitbetalen van de schade op verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij.

Ongevallenverzekering inzittenden na verkeersongeval

Wanneer je als bestuurder een ongeval krijgt en jijzelf of andere inzittenden blijvende invaliditeit oplopen, kan dit worden vergoed via jouw ongevallenverzekering inzittenden. Als jij een ongeluk krijgt als passagier in andermans auto dan kan eventuele letselschade die jij oploopt worden verhaald op de verzekering van de aansprakelijke bestuurder. Tip: klop bij letselschade door een ander aan bij de Letselschadehulp van Promovendum. Wij helpen je gratis bij het verhalen van je kosten, zodat jij hier zelf geen omkijken naar hebt.

 

Aangereden door een ander? Gratis juridische hulp!

Heb je letselschade opgelopen door een ongeval en was iemand anders hiervoor verantwoordelijk? Onze Letselschadehulp biedt gratis juridische hulp en helpt je kosteloos bij het verhalen van je schadevergoeding op de aansprakelijke tegenpartij. Denk aan schade aan je vervoersmiddel, zorgkosten, misgelopen salaris en smartengeld. Zo weet je zeker dat jij de vergoeding krijgt waar je recht op hebt. Kun jij je volledig focussen op je herstel. Goed om te weten: als fietser of voetganger heb je vrijwel altijd recht op 100% schadevergoeding, ook als jij per ongeluk het ongeval hebt veroorzaakt. Bel 078 648 13 58 of laat je gegevens achter. Wij helpen je graag.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij je door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Jouw gegevens

Door te versturen, ga ik ermee akkoord dat Promovendum de ingevulde gegevens deelt met zusterbedrijf Letselhulpservice.

Contact

Chat Bel Mail