WK voetbal 2014 kijken, maar dan anders!


‘Onze jongens’ presteren fantastisch op het WK en zijn voorlopig nog niet klaar in Brazilië! De meeste mensen bekijken de wedstrijden van het Nederlands elftal in de kroeg met vrienden of thuis op de bank. Wil jij wat originelers? Met deze tips heb jij gegarandeerd een bijzonder avondje gevuld met voetbal, vrienden en gezelligheid.

In Braziliaanse sferen

Organiseer een Braziliaans themafeestje met je vrienden! Hang je tuin vol met hangmatten, schenk Braziliaanse cocktails zoals de Caipirinha en draai voorafgaand aan de wedstrijd vrolijke, Braziliaanse muziek. Een lekkere barbecue past ook heel goed bij deze Braziliaanse voetbalavond.

Met de tegenpartij

Voetbal kijken met de tegenstanders zorgt altijd voor wat extra spanning en sensatie. Kijk daarom eens voetbal in de bar van een hostel of in een Irish pub. Dit zijn de plekken in een stad waar je altijd wel wat buitenlandse reizigers vindt.

Ik hou van Holland-spelletjes

Uiteraard kijk je naar de voetbalwedstrijden in een Oranje outfit onder het genot van wat Oranje snacks. Maar waarom geen avond geheel in Nederlandse stijl? Organiseer voorafgaand of na de wedstrijd wat typisch Hollandse spelletjes. Dit vergroot het samenhorigheidsgevoel en zorgt voor extra gezelligheid. Serveer daarnaast de heerlijke Oranje Mojito: een drankje dat perfect past bij het Zuid-Amerikaanse voetbalfestijn.