Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Vlotte acceptatie, lage premie, goede prijs kwaliteit verhouding

Eddie uit Roosendaal, 1 juli 2015

Prettige ervaring met klantenkontakt.
Snelle response op vragen en/of onduidelijkheden.

Urgert, uit Arnhem, 1 juli 2015

Je hoopt er geen gebruik van hoeven te maken, maar als het gebeurt (als gevolg van een aanrijding) dan is het wel prettig als de afhandeling, communicatie en schadeherstel probleemloos verloopt. Bedankt!

Sjaco uit Nijmegen, 1 juli 2015

Er was een misverstand over schadevrije jaren.
Inmiddels naar volle tevredenheid opgelost!!!!

Terheggen uit Brummen, 1 juli 2015

Zeer goed geholpen, evenals de schadehersteller in Haarlem: prima combinatie!
Was ook benieuwd of het verhaald kon worden op de tegenpartij, dat is dus ook goed afgelopen.

Fred uit Aerdenhout, 1 juli 2015

Goede aantrekkelijke premie, alles via internet te regelen. Enige nadeel vind ik dat er op internet niet geadviseerd wordt om de verzekeringen op de 1e van de maand in te laten gaan. Hierdoor heb ik een dubbele premie voor 1 maand terwijl de verzekering pas op de 23e inging. Jammer

Niels uit Maarssen, 1 juli 2015

Beste heer Clarenbach, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Ons Serviceteam neemt contact met u op om het door u genoemde advies te bespreken.
Vriendelijke groet, Promovendum - 1 juli 2015

Ik heb weinig ervaring met dit soort processen. Zowel de telefonische ondersteuning als de informatie tijdens het proces zijn onverwacht goed en laagdrempelig.

John uit Doorn, 1 juli 2015

Bij een schademelding telefonisch goed geinformeerd en via mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Rjm uit Haarlem, 1 juli 2015

Na vele schadevrije jaren een klein ongelukje gehad met mijn auto. Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling van zowel Promovendum als de autoschadespecialist.

Corrina uit Dordrecht, 30 juni 2015

Goed en correct afgehandeld.

Wim uit Voorhout, 30 juni 2015

De assistentie was erg goed.

Tom uit Wassenaar, 30 juni 2015

Duidelijk en goede service, binnen mijn werkkring. een aanrader

Ab uit Hoorn, 30 juni 2015

In een prettig gesprek met de medewerker de schade vrije jaren opgebouwd bij de Keuringsdienst toegelicht.
Door zijn professionele aanpak is dit gelijk goed opgepakt door het acceptatie team. Super tevreden!

Rinus uit Ouwerkerk, 30 juni 2015

Overname schade vrije jaren.
N.a.v. een mail, telefonisch toegelicht hoe en wat.
Tijdens het gesprek werd alles gelijk geregeld.

Rinus uit Ouwerkerk, 30 juni 2015

Dank u voor het antwoord ik heb zelf even verkeert gekeken.

C. uit Drachten, 29 juni 2015

Dank u wel voor het antwoord. Ik wist niet dat ik redel i jk ver vooruit de premie moet betalen

J.f.fikkert uit Sneek , 29 juni 2015

Wij zijn zeer tevreden met de afhandeling van het schadeherstel aan onze Audi A2,Wij kregen zelfs als vervangende auto tijdens het hertsel een nieuwe BMW sport te leen wat wij natuurlijk geen vervelende ervaring vonden,Dus alle lof voor de auto verzekering van Promovendum,Echt klasse

E,C uit Oostvoorne, 29 juni 2015

Uw reactie wa sin orde. Overigens bevreemdt het mij dat het eigen risico voor mij niet verviel. U zult kunnen billijken dat ik schade aan een bijna nieuwe auto
niet door een mij onbekende garage laat repareren, maar door de dealer waas de auto gekocht is. Ik snap dan ook niet dat u voor auto's die nog niet moeten voldoen aan de APK-regeling geen uitzondering maakt en toch het eigen risico in rekening brengt. Dat is niet zo klantvriendelijk.

H uit Gemert, 29 juni 2015

Beste heer Fianen, we danken u voor uw overwegend positieve feedback. Ons Schadeteam neemt contact met u op om deze situatie te verduidelijken.
Vriendelijke groet, Promovendum - 29 juni 2015

Fantastische afhandeling van de schade.
Vriendelijke dame als schadespecialist.
E.e.a. zeer snel geregeld, reparateur kwalitatief hoogstaand werk afgeleverd!
Kortom, een zeer tevreden klant

P. uit Schoorl, 29 juni 2015

Autoverzekering afsluiten is zeer gemakkelijk. Opzeggen is echter een stuk moeilijker! Ten eerste staat nergens vermeld hoe de autoverzekering opgezegd dient te worden. Dit blijkt niet telefonisch te kunnen maar per e-mail met bijgevoegd vrijwaringsbewijs. Na 1 week nog steeds geen bevestiging van opzegging. Premie blijkt al gewoon weer afgeschreven te zijn voor de komende maand, ondanks opzegging! Kortom een zeer slechte service!!! Waarom kan de autoverzekering niet per direct telefonisch op per direct online worden opgezegd?

A. uit Appelscha, 29 juni 2015

Beste mevrouw Reitsema, we vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de gang van zaken. Ons Serviceteam neemt contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Vriendelijke groet, Promovendum - 29 juni 2015

Uitstekend contact en prima afhandeling!

E. uit Zwolle, 29 juni 2015

Mijn vraag isduidelijkbeantwoord

I uit Vaassen, 29 juni 2015

Zeer tevreden over het schadeherstelbedrijf in Roden.

Communicatie kan beter.

T.W. uit Exloo, 27 juni 2015

Beste heer Kiewiet, hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het vervelend te horen dat u niet helemaal tevreden bent met de communicatie. Ons Schadeteam neemt hierover contact met u op.
Vriendelijke groet, Promovendum - 27 juni 2015

Zeer tevreden met het contact over uw verzekeringsadviseur.
Professioneel en goed advies gegeven en alles perfect geregeld.

J.W. uit Soest, 26 juni 2015

Heldere communicatie, goede afspraken qua tijdstip van bellen. Eenduidige offerte.

Herbert uit Zutphen , 26 juni 2015

Mijn ervaring over de minimale autoverzekering is dat men altijd weer een regeltje uit de mouw weet te toveren om maar niet te betalen.Ik vind deze onlogische afhandeling waardeloos en niet gemotiveerd.In de toekomst weet ik wel hoe ik moet handelen.

Een ontevreden afhandeling W.J.Stevens

W.J. uit Bladel, 25 juni 2015

Beste heer Stevens, we vinden het vervelend dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. Ons Serviceteam neemt contact met u op.
Vriendelijke groet, Promovendum - 25 juni 2015

Prima geregeld, jammer dat pechhulp niet bij jullie kan worden ondergebracht.
Correcte communicatie.

M.C.M. uit Vught, 25 juni 2015

Perfecte afhandeling door uw medewerker.

Vr. groet ,
G.Zijlstra

G.Zijlstra uit Leeuwarden, 24 juni 2015

Goed geholpen, duidelijke uitleg en to the point.
Prima dus

Olga uit Lelystad, 24 juni 2015

uitstekend geholpen, zeer vriendelijk en klant gericht

Herman uit Hengelo, 23 juni 2015

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail