Vrouw in auto

Is een opstalverzekering verplicht?

Veel banken stellen een opstalverzekering (woonhuisverzekering) verplicht bij een hypotheek voor een koopwoning. Waarom? Met deze verzekering ben je namelijk verzekerd voor schade aan jouw koophuis wanneer deze door o.a. brand, storm of water is ontstaan. En jouw woning is het onderpand voor je hypotheek. Die ziet de bank niet graag in rook opgaan. Maar ook als jouw woning al bijna is afbetaald, is het een prettig idee dat je woning verzekerd is tegen dergelijke gebeurtenissen.

 

Kies daarom voor de opstalverzekering van Promovendum. Wij bieden uitgebreide dekkingen tegen een zeer lage premie. Valt er na een storm een boom op jouw woning? Wij dekken de schade. Blijkt er iets ernstig mis met de fundering? Jij hoeft de kosten voor reparatie niet zelf te betalen. Is jouw huis door brandschade onbewoonbaar? Wij zorgen voor vervangende woonruimte. Kies je voor onze Allrisk-dekking? Dan ben je zelfs verzekerd wanneer je een pan op een kookplaat laat vallen of een andere onvoorziene gebeurtenis.

 

Daarnaast is glasverzekering bij al onze dekkingen standaard inbegrepen. Geen extra modules, geen extra gedoe. Wél een voordelige premie! Onze doelgroep, hoger opgeleiden, heeft gemiddeld minder schade. Hierdoor houden wij onze tarieven laag en daar profiteer jij van. Bereken jouw premie, zo gedaan! Liever iemand spreken? Geen probleem. Bel naar 078 648 13 13. Al elders verzekerd? Wij regelen je overstap gratis!

Woonhuisverzekering icoon Promovendum

Woonhuisverzekering afsluiten?

Kies voor onze voordelige woonhuisverzekering. Een allrisk verzekering is ook mogelijk. Benieuwd?

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze woonhuisverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail