Gezin in bed

Reisverzekering in Nederland: 4x nodig omdat…

Ook tijdens een vakantie in Nederland kunnen er veel dingen gebeuren die een hoop geld kunnen kosten. Gelukkig kan je je daarvoor verzekeren. In welke situaties een doorlopende reisverzekering in Nederland handig is? Wij lichten er 4 uit.

 

1. Ring verloren tijdens weekendje weg? Verzekerd!

Je gaat een midweekje weg naar een park in Nederland. Leuk, er is een meer waar je in kan zwemmen. Nadat je hebt uitgepakt, besluit je even een plons te nemen. Na een half uur waterpret stap je het water uit en dan kom je erachter… Je bent je ring verloren! Gelukkig ben je hiervoor verzekerd met de doorlopende reisverzekering Nederland van Promovendum.

 

2. Help, tv omgevallen? Ook verzekerd bij schade aan vakantieverblijf!

Je hebt een gezellige avond in je vakantieverblijf in Nederland. Jij en je partner tafelen nog na met een glas rode wijn en de kinderen spelen tikkertje. Maar dan gebeurt het: één van de kinderen stoot tijdens het rennen tegen de tv aan en boem… Daar ligt de tv aan diggelen. Dit is één van de redenen waarom je een doorlopende reisverzekering in Nederland nodig hebt. Want de kosten hiervan vallen niet onder de aansprakelijkheids- maar onder de reisverzekering!

 

3. Telefoon gestolen? Reisverzekering Nederland!

Je bent twee nachtjes weg in je favoriete Nederlandse plaats in het hotel dat je hebt geboekt. Je gaat een lekker dagje winkelen, maar voelt dan ineens iets langs je tas gaan. Je besluit voor de zekerheid even te checken of je nog alles hebt. En dan komt het besef: je telefoon is net uit je tas gestolen. Enorm balen én een duur geintje… Maar gelukkig ben je hier met een doorlopende reisverzekering Nederland voor verzekerd.

 

4. Extra nacht blijven door een staking? Check!

Stel: je gaat met de trein naar een van de grootste steden van Nederland. Je hebt een hotel geboekt voor 4 dagen. Op de laatste dag blijkt dat je niet naar huis kunt met het openbaar vervoer vanwege een staking. Hierdoor moet je een nacht extra blijven. Dan zijn deze onverwachte kosten voor de overnachting standaard verzekerd met een reisverzekering in Nederland. 

 

Reisverzekering Nederland? Vraag direct aan!

Ook met een gerust hart in Nederland op vakantie? Bij Promovendum kun je zelf jouw reisverzekering samenstellen. In enkele minuten is het geregeld. Al ergens anders verzekerd? Dan regelen wij jouw overstap!

Reisverzekering voor zonnig prijsje?

 

Bereken in 1 minuut

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail