Mensen rennen naar auto

Regelt Promovendum gratis de overstap van mijn autoverzekering?

Als jij dat wilt, regelen wij graag jouw overstap. Gratis! Tijdens de aanvraag van jouw autoverzekering kun je aangeven of wij jouw huidige verzekering voor je moeten stopzetten. Je geeft jouw huidige verzekeraar en polisnummer door. Wij regelen de rest. Zo is jouw auto geen moment onverzekerd. Let op: 
 

  • Wij kunnen alleen voor de auto met het kenteken dat je bij ons wilt verzekeren de autoverzekering opzeggen. Heb je de auto verkocht die bij jouw vorige verzekeraar verzekerd was? Dan moet je zelf jouw oude autoverzekering opzeggen. Je kunt hiervoor een kopie van het vrijwaringsbewijs naar de oude verzekeraar sturen.
  • Je krijgt altijd zelf een bevestiging van de opzegging van jouw huidige verzekeraar. Houd dit dus in de gaten. Beëindigt jouw verzekeraar de autoverzekering op een andere datum? Laat het dan aan ons weten. Dan passen wij onze ingangsdatum hier op aan. 
Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail