Meisje speelt in tuin

Voor wie geldt de aansprakelijkheids­verzekering?

Het is belangrijk om te weten voor wie de aansprakelijkheidsverzekering van toepassing is. Vaak wordt de verzekering voor het hele gezin afgesloten.

 

  • Kinderen. De meeste mensen sluiten een aansprakelijkheidsverzekering af voor hun kinderen. Vooral hun jonge kinderen. Een voetbal door de ruit van de buren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs familieleden moeten het soms ontgelden. Zo is de bril van oma vaak een gewild object voor kleuters.
  • Volwassenen. Die antieke vaas op het dressoir hoeft niet per sé door toedoen van kinderen te sneuvelen. Volwassenen hebben ook hun onhandige buien.
  • Huisdieren. Huisdieren kunnen op verschillende manieren schade veroorzaken. Bijvoorbeeld als je hond de bank van de buren vernielt. Je bent als hondeigenaar aansprakelijk voor de schade, maar gelukkig biedt de WA-verzekering voor particulieren uitkomst.

 

Promovendum biedt een zeer lage premie voor de aansprakelijkheidsverzekering, waarmee je tot maar liefst 3 miljoen euro verzekerd bent! Daarnaast wordt schade aan geleende spullen gedekt en zijn kinderen tot 24 jaar meeverzekerd. Ook als zij uitwonend zijn. Benieuwd? Bereken je premie in 1 minuut.

 

Aansprakelijkheidsverzekering icoon Promovendum

Aansprakelijkheids­verzekering afsluiten?

Dat kan bij ons heel voordelig. Jouw hele gezin is verzekerd tot 3 miljoen euro.

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk de uitgebreide voorwaarden van onze aansprakelijkheidsverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail