Gezin in bed

Welke sporten en activiteiten zijn standaard meeverzekerd op de reisverzekering?

Er zijn een aantal sporten of activiteiten op vakantie die standaard zijn meeverzekerd. Zo kan je lekker gaan zwemmen, windsurfen, snorkelen of een recreatieve duik maken. Met een mountainbike of fiets de omgeving verkennen? Of liever een bergwandeling maken op de reguliere paden of met een gids? Deze activiteiten vallen binnen de standaard dekking van de reisverzekering. 

 

Risico verhogende sporten als bungeejumpen, off-piste skiën, speed-skiën, skispringen, bobsleeën, parachutespringen, skydiven, paragliden, klifduiken, diepzeeduiken, ijshockey, solovaren op zee, bergexpedities, bergbeklimmen, klettertochten maken, vechtsporten, stierenrennen en andere sporten met een vergelijkbaar risico zijn niet verzekerd. 

 

Goed om te weten: voor wintersport kan je een aanvullende dekking afsluiten. Twijfel je of jouw sport verzekerd is op reis? Bel ons gerust. 

 

Altijd handig om voordat je op reis gaat nog even je dekking te checken. Dat kan gemakkelijk via Mijn Promovendum. Wijzigen kan eenvoudig online of bel onze adviseurs 078 648 13 00.

Reisverzekering icoon Promovendum

Doorlopende reisverzekering afsluiten?

Bij ons zijn al jouw vakanties en weekendjes weg meeverzekerd. In een paar klikken geregeld!

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze doorlopende reisverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail