tuinfeest

Ontdek deze 5 verrassende reisbestemmingen!

Gepubliceerd op 25-06-2014
874 keer gelezen

Ben jij een gewoontedier? Veel Nederlanders wel. We reizen graag af naar de plaatsen waar we eerder zijn geweest. Want dan weten we zeker dat het goed is. Jammer, want er zijn nog zoveel leukere bestemmingen dan de Spaanse Costa’s en de Franse Rivièra. Wil jij weten welke?

1. Umbrië, Italië

Umbrië is het vergeten zusje van het door Nederlanders overspoelde Toscane. Umbrië is de enige Italiaanse streek zonder kuststrook. Dit is waarschijnlijk de reden dat veel Nederlanders deze streek nog niet ontdekt hebben. En dat is jammer! Umbrië heeft namelijk een hoop te bieden voor cultuur- en zonliefhebbers. Ontdek bijvoorbeeld de mooie stad Perugia.

 

Umbrië landschap

 

 

2. Tsarabanjina Island, Madagascar

Tsarabanjina is een klein eiland van Madagascar. Het exotische eiland is met haar witte stranden, palmbomen en azuurblauwe zee een waar paradijs. Op het eiland is slechts één hotel te vinden: the Constance Lodge Tsarabanjina. Dit maakt dat je verblijf hier heel uniek is. Een mooie uitdaging: voor het einde van je vakantie Tsarabanjina zonder haperen leren uitspreken!

 

Vissersman op Tsarabanjina Island

 

 

3. Albanië

Ga op vakantie naar één van de onbekendste landen van Europa: Albanië. In dit Balkanland schijnt de zon volop en zijn de prijzen erg vriendelijk. Hoofdstad Tirana heeft een rijke geschiedenis en biedt veel hippe koffietentjes en leuke restaurants. Tip: combineer een citytrip naar Tirana met een paar dagen luieren aan een van de vele stranden die Albanië rijk is.

 

Tirana fontijn

 

 

4. Trinidad & Tobago

Omdat Trinidad & Tobago dichtbij de evenaar liggen is het op deze Caribische eilanden het hele jaar lekker warm. De bevolking van dit land bestaat uit een samensmelting van mensen uit Afrika, India, China en Europa. Deze bonte mix van nationaliteiten, zorgt voor de typische cultuur die Trinidad & Tobago tot zulke geweldige bestemmingen maakt! Zowel zon- als cultuurliefhebbers zullen zich hier goed vermaken.

 

Tobago eiland

 

 

5. Zakynthos, Griekenland

Nog geen drie uur vliegen en toch in een totaal andere wereld belanden? Ga naar Zakynthos, een Grieks eiland in opkomst, dat totaal het tegenovergestelde is van de bekende eilanden Kreta en Kos. Hier vind je nog geen massatoerisme: Zakynthos staat voor rust, ruimte én ontdekken.

 

Zakynthos shipwreck

 

 

Reisbestemming geboekt? Check dan nog even welke reisverzekering het beste bij jouw reis past!

Meer lezen? Schrijf je in!

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail