Verzekeringen voor hoger opgeleiden, middelbaar en hoger personeel

Wie zijn wij

Hoger opgeleiden

Promovendum is aanbieder van verzekeringen voor hoger opgeleiden. Al sinds de oprichting van Promovendum richten wij ons op deze specifieke doelgroep. Dat doen wij niet alleen met zorgverzekeringen, maar met alle andere zogenoemde schadeverzekeringen. Of het nu uw inboedel-, woonhuis-, reis-, annulerings-, rechtsbijstand-, aansprakelijkheid- of uw autoverzekering betreft. 

De laagste premies

Voor al deze verzekeringen bieden wij standaard al de laagste premie van Nederland. En brengt u meerdere van deze verzekeringen bij ons onder, dan krijgt u ook nog eens extra korting. Hoe dat kan? Hoger opgeleiden maken minder vaak gebruik van hun schadeverzekering. Zij hebben eenvoudig minder vaak schade. 

De wereld om ons heen

Onze doelgroep is zich zeer bewust van de wereld om ons heen. Ook wij vinden dat er voor de allerarmsten in deze wereld kans moet zijn op goede zorg en scholing. Daarom reserveert Promovendum een deel van haar winst voor de financiering van diverse projecten, zoals de bouw van kinderhospitalen en scholen, over de hele wereld. Dit doen wij door middel van de Stichting ’t Groenland.

Waarom klant worden

Als bovengenoemde redenen voor u niet voldoende aanleiding zijn om klant bij Promovendum te worden, laat ons u dan persoonlijk overtuigen of neem zelf de proef op de som. Al meer dan 75.000 hoger opgeleiden gingen u voor! Bel ons op 078 648 13 00 of bereken uw premies online.