Verzekeringen voor hoger opgeleiden, middelbaar en hoger personeel

Wie zijn wij

Promovendum is een relatief jonge aanbieder in Nederland. Promovendum biedt u, naast zorgverzekeringen, schadeverzekeringen met uitstekende dekkingen, tegen de laagste premie van Nederland. 

Beter gedrag, lagere premie

Promovendum richt zich al vanaf het begin op een specifieke doelgroep: Hoger opgeleiden. Hbo'ers, academici, middelbaar en hoger personeel om precies te zijn. Uit diverse verzekeringscijfers blijkt namelijk dat mensen met een middelbare- of hogere opleiding, óf mensen die in een organisatie werkzaam zijn op middelbaar of hoger niveau, minder vaak schade hebben dan mensen die niet in deze groep vallen. Daarom biedt Promovendum deze groep de laagste premie voor haar schadeverzekeringen (auto, woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, doorlopende reis en annulering).

Jong maar toch ervaren

De mensen achter Promovendum hebben een jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche. Promovendum is daarmee een ervaren nieuwkomer die vindt dat de premie van gezinsverzekeringen, helemaal in het licht van de huidige omstandigheden, nog steeds te hoog is. Steeds meer hoger opgeleiden zijn het eens met deze stelling, Dit blijkt onder andere uit het feit dat er inmiddels al meer dan 75.000 hoger opgeleiden bij Promovendum hebben gekozen voor een zorgverzekering met het scherpste tarief. Daarmee is Promovendum de snelst groeiende aanbieder van zorgverzekeringen in Nederland.