Werken bij Promovendum

Promovendum als werkgever

Hier kom je terecht

Bij een van de meest vooruitstrevende organisaties binnen de financiële dienstverlening. Promovendum is succesvol als aanbieder van verzekeringsproducten voor hoger opgeleiden. We hebben korte lijnen, groeien hard, zijn ambitieus en energiek. Er heerst een ‘handen uit de mouwen mentaliteit’.

Elke dag een topdag!

Werken in de verzekeringen is allesbehalve saai! Promovendum is een succesvolle speler in de verzekeringsbranche met meerdere producten, merken en platformen onder zich. We zorgen er met 250 collega's voor dat meer dan 320.000 hoger opgeleide klanten de beste dienstverlening krijgen die er is. Daarin gaan we ver en dat betekent dat geen dag hetzelfde is. Jij bent hierin een belangrijke schakel!

Voel je thuis op je werk

Dat doe je snel! Je werkt in een inspirerende en informele sfeer, waarin ontwikkeling, hard werken en plezier centraal staan. In de pauze kun je een potje poolen of tafelvoetballen met je collega’s en lunchen op het dakterras met uitzicht over de Oude Maas. Je neemt je eigen 'bammetjes' mee of maakt gebruik van de heerlijke gerechten in ons restaurant. Versgemalen koffie of liever thee? Het staat voor je klaar. IJskoude drankjes haal je uit de goedgevulde koelkasten. Er wordt dus uitstekend voor je gezorgd!

En minstens zo belangrijk zijn:

  • De fantastische collega’s.
  • De verantwoordelijkheid die je krijgt.
  • Het uitstekende salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
    (o.a. pensioenregeling en regeling ziektekostenverzekering).
  • De reiskostenvergoeding.
  • De vrijheid om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen.

Werken bij Promovendum?

Omdat we zo hard groeien hebben we regelmatig ruimte voor nieuwe collega’s. Enthousiast? Neem een kijkje bij onze vacatures. Staat er niets voor je bij? Stuur een open sollicitatie naar vacature@promovendum.nl en overtuig ons waarom wij met jou moeten kennismaken!