kind spelen in tuin

Valt familierecht onder de rechtsbijstand­verzekering van Promovendum?

Ja, wij bieden juridische hulp en advies voor personen- en familierecht wanneer je hebt gekozen voor de Excellent of Superieur dekking van onze rechts­bijstand­verzekering. Iedereen kan namelijk verzeild raken in een juridische kwestie. Bijvoorbeeld wanneer je na samenwonen uit elkaar gaat en samen niet uit het verdelen van de inboedel komt. Of wanneer je bij een echtscheiding wilt bepalen wie er in de woning blijft wonen en wat de omgangsregeling voor de eventuele kinderen wordt.

 

Gelukkig sta je er met onze rechts­bijstand­verzekering niet alleen voor. Juridisch advies is dan namelijk altijd gratis. En maak je gebruik van Superieur, dan bieden we je ook mediation bij echtscheiding aan. Bereken je premie in 1 minuut. Spreek je liever iemand voor advies over welke dekking bij jou past? Geen probleem: bel naar 078 648 13 13. We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk en helpen je graag bij het regelen van jouw overstap als dit nodig is.

Rechtsbijstandverzekering icoon Promovendum

Rechtsbijstand­verzekering afsluiten?

Regel het bij Promovendum. Extra voordelig en onze juridische specialisten staan voor je klaar!

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze rechtsbijstandverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail