Ouders met kind in bed

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

word zeer netjes geholpen en ook op zeer korte termijn terug gemaild...fijn contact en ook meteen verteld als er iets niet meer klopt zoals in onze offerte...zeer tevreden

Lucia uit Helmond, 13 oktober 2015

Het contact was prettig en to the point. De adviseur was terzakekundig en in korte tijd heb ik verzekering afgesloten. Het feit dat deze verzekering 20% goedkoper is dan vergelijkbare verzekeringen is mooi meegenomen.

P. uit Hoorn, 13 oktober 2015

Prima geholpen. Wel veel herhaling in de antwoorden. Omdat de antwoorden helder zijn, is herhaling niet noodzakelijk.

Bas uit Rotterdam, 13 oktober 2015

Zeer duidelijke en correcte uitleg. Alle documenten worden netjes per mail verstuurd. Klantenservice zowel per telefoon als per mail te bereiken en snelle reactie/oplossing.

Fam. uit Slootdorp, 13 oktober 2015

Ik ben vriendelijk en correct te woord gestaan. Uw verzekeringsadviseur heeft mij duidelijke uitleg gegeven en voordelen inzichtelijk gemaakt.

Richard uit Apeldoorn, 13 oktober 2015

Heel positief. Erg behulpzaam en proberen met je mee te denken. Wij zijn reeds enkele jaren klant bij Promovendum en tot nu toe tot volle tevredenheid. Scherpe premies en goeie voorwaarden. De prijs die ze noemen is ook de prijs die je betaalt. Geen bijkomende kosten achteraf. Gewoon heel transparant. Wat mij betreft is het enige puntje van aandacht misschien de telefonische bereikbaarheid. Maar in verhouding tot anderen krijgen jullie van mij ook hiervoor een dikke voldoend

J.P uit Emmen, 13 oktober 2015

Prettig gesprek. Heldere uitwisseling van informatie. Correcte afwikkeling.

Ton uit Maarssen, 13 oktober 2015

Daadwerkelijk 20% goedkoper dan mijn huidige verzekering. Gegevens achter gelaten op de website om teruggebeld te worden. Werd ook gedaan. Goede communicatie door betreffende medewerker. Afspraken worden ook nagekomen mbt emails en bevestigingen.

Takak uit Enschede, 12 oktober 2015

Vriendelijk, vlot geholpen, duidelijke toelichting. Niets op aan te merken.

N. uit Rotterdam, 12 oktober 2015

prima ervaring. Snelle, adequate reactie

Hanny uit Meppel, 12 oktober 2015

Prima, goede service die ook voordeel op levert.

T. uit Wijk bij Duurstede, 12 oktober 2015

Snelle reactie op vragen; adequate afwikkeling van de aanvraag.

A. uit Rouveen, 12 oktober 2015

Meedenkend en erg geduldig. De aangeboden 20% korting in vergelijking met de huidige verzekeringspremie had ik niet op gerekend, maar die is uiteraard erg welkom.

C.W.Wikkeling uit Utrecht, 12 oktober 2015

Prima behandeling. Beetje jammer dat ik (ruim) te laat werd gebeld. Wel netjes excuses aangeboden en daarna een zeer vlot lopend, vriendelijk gesprek. Helemaal prima

Soetens uit Eindhoven, 12 oktober 2015

duidelijk , efficient en uiterst correct. Prima dus !!

E.R.Koudenburg uit Sneek, 12 oktober 2015

erg goed en snel geregeld

Jan uit Grootegast, 12 oktober 2015

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail