YOS Bottle kopen met 10% korting

YOS Bottle kortingsregeling

Het kan soms lastig zijn dagelijkse medicatie of supplementen op tijd in te nemen. Zeker als je onderweg bent. Kun je wel wat hulp gebruiken om dit niet meer te vergeten? Dan is de YOS Bottle wat voor jou!


YOS Bottle

De YOS Bottle is een waterfles en pillendoos in één. Zo kun je altijd op tijd jouw medicatie of supplementen innemen. Waar je ook bent. Het innemen van medicatie en supplementen wordt zo weer een stukje makkelijker!


Waterfles en pillendoos in één

Is het tijd om je medicijnen of supplementen in te nemen? Klik het juiste vakje open op de pillenhouder en neem je medicatie met het water in. Op de achterkant van de waterfles staat een maataanduiding, zo kun je precies de hoeveelheid water die je drinkt bepalen. In één YOS Bottle past 375 milliliter water. 

 

De YOS Bottle is beschikbaar in vijf verschillende kleuren. Kies de pillenhouder die past bij jouw levensstijl: een 4-vaksverdeling voor één dag. Of een houder met 7 vakjes voor een hele week. 

 

Bestel YOS Bottle met korting

Ga naar de website van YOS Health en bestel jouw YOS Bottle online. Met kortingscode Promovendum10 krijg je als Promovendum verzekerde 10% korting op de YOS Bottle.

 

Voor wie?

  • Voor alle Promovendum klanten.

Contact

Chat Bel Mail