Kortingsregeling Inntel Hotels

Korting op een 4- of 5-sterren hotelovernachting


Als verzekerde van Promovendum ontvangt u 15% korting op een overnachting bij Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport by Inntel Hotels.

Inntel Hotels Rotterdam Centre ****

Het 4-sterren Inntel Hotels Rotterdam Centre ligt op een unieke en prominente plek, aan het water, in het centrum van Rotterdam én aan de voet van de Erasmusbrug. De kamers en suites zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het kamertype geeft direct aan welk fantastisch uitzicht u kunt verwachten: de skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid in de stad of panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug.

Mainport by Inntel Hotels *****

Bent u op zoek naar het meest moderne en luxueuze 5-sterren hotel in Rotterdam? Dan is Mainport de juiste optie! Dit gloednieuwe 5 sterren hotel is het meest luxe design hotel van Rotterdam. Niets aan het hotel is standaard, bij Mainport treft u alleen het beste van alle werelden aan. Ervaar complete luxe in de comfortabele ruime kamers met adembenemend uitzicht. Een hotelkamer met jacuzzi of privé sauna? Het kan allemaal bij Mainport.

Hoe werkt het?

Reserveren met korting kan alleen direct bij het hotel en uitsluitend per telefoon of e-mail onder vermelding van Promovendum korting. Bel 010 21 75 757 of stuur een e-mail voor Inntel Hotels Rotterdam Centre naar reservationsrotterdam@inntelhotels.nl en voor Mainport by Inntel Hotels naar reservations@mainporthotel.com.

Voorwaarden

  • Deze korting geldt alleen als u bij ons verzekerd bent en is op basis van beschikbaarheid.
  • U ontvangt de 15% korting over het best beschikbare tarief op het moment van reserveren.
  • Het best beschikbare tarief verschilt per dag en wordt vastgesteld op basis van duur van het verblijf, de datum, het aantal kamers en het moment van boeken.
  • De aangeboden tarieven zijn exclusief ontbijt en exclusief 6,5% stadsbelasting (percentage kan tussentijds door de Gemeente Rotterdam worden aangepast).
  • De korting is alleen geldig voor individuele reserveringen. Op groepen vanaf 10 kamers zijn andere voorwaarden en tarieven van toepassing.
  • De korting kunt u niet gebruiken van 6 april 2019 tot en met 7 april 2019, 12 juli 2019 tot en met 14 juli 2019 en 31 december 2019.
  • Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Individuele reserveringen zijn kosteloos tot 16:00 uur 1 dag voor aankomstdatum te annuleren.