HealthCity

HealthCity

Wil je aan jouw conditie werken? Als verzekerde van Promovendum kun je tegen een speciaal kortingstarief een fitnessabonnement afsluiten bij HealthCity. Het abonnement sluit je af via het High Five Fitness Network van High Five Health Promotion.

 

Het abonnement bij HealthCity

  • Minimaal 2 euro en maximaal 17 euro korting op een abonnement. De korting is afhankelijk van de club. HealthCity gebruikt 4 wekelijkse tarieven en geen maandtarieven.
  • Inschrijfgeld (van 35 euro) is inclusief een persoonlijk sportschema en 2x begeleiding.
  • Een minimale abonnementsduur van 6 maanden.

 

Voordeel bij andere sportscholen

Er zijn nog veel meer sportscholen aangesloten bij High Five Health Fitness Network. De voorwaarden, kortingen en duur van een abonnement bij andere sportscholen kun je vinden nadat je bent ingelogd.

 

Aanmelden

Meld je hier aan voor een sportschool bij jou in de buurt. Je vindt hier ook de 'spelregels'. Maak jouw account aan en selecteer de sportschool van jouw keuze. Je ziet dan gelijk de kosten van het abonnement inclusief korting.

 

Let op: vanwege het coronavirus zijn alle vestigingen van HealthCity tijdelijk gesloten.
We begrijpen dat je naar aanleiding van dit besluit vragen hebt over jouw abonnement. Neem hierover contact op met High Five Fitness Network via 020 426 12 34 of stuur een e-mail naar info@highfive.fit. High Five Fitness Network doet als tussenorganisatie haar uiterste best in kaart te brengen wat dit voor jou betekent en informeert jou hier per e-mail over. Ook HealthCity zal haar leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

 

Voorwaarden

  • Na afloop van de minimale abonnementsduur wordt jouw abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
  • Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties. Heb je al een particulier abonnement bij één van de deelnemende sportscholen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van High Five Fitness Network om te informeren of jouw abonnement omgezet kan worden.

 

Meer weten?

Neem contact op met High Five Fitness Network via 020 426 12 34 of info@highfive.fit.

 

 

Voor wie?

  • Voor Promovendum klanten met een zorgverzekering.

Contact

Chat Bel Mail