HealthCity

HealthCity

Wil je aan jouw conditie werken? Als verzekerde van Promovendum kun je tegen een speciaal kortingstarief een fitnessabonnement afsluiten bij HealthCity. Het abonnement sluit je af via het High Five Fitness Network van High Five Health Promotion.

 

Het abonnement bij HealthCity

  • Minimaal 2 euro en maximaal 17 euro korting op een abonnement. De korting is afhankelijk van de club. HealthCity gebruikt 4 wekelijkse tarieven en geen maandtarieven.
  • Inschrijfgeld (van 35 euro) is inclusief een persoonlijk sportschema en 2x begeleiding.
  • Een minimale abonnementsduur van 6 maanden.

 

Voordeel bij andere sportscholen

Er zijn nog veel meer sportscholen aangesloten bij High Five Health Fitness Network. De voorwaarden, kortingen en duur van een abonnement bij andere sportscholen kun je vinden nadat je bent ingelogd.

 

Aanmelden

Meld je hier aan voor een sportschool bij jou in de buurt. Je vindt hier ook de 'spelregels'. Maak jouw account aan en selecteer de sportschool van jouw keuze. Vul bij Organisatie ID P53M74 in. Je ziet dan gelijk de kosten van het abonnement inclusief korting.

 

Voorwaarden

  • Na afloop van de minimale abonnementsduur wordt jouw abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
  • Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties. Heb je al een particulier abonnement bij één van de deelnemende sportscholen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van High Five Fitness Network om te informeren of jouw abonnement omgezet kan worden.

 

Meer weten?

Neem contact op met High Five Fitness Network via 020 426 12 34 of info@highfive.fit.

 

 

Voor wie?

  • Voor Promovendum klanten met een zorgverzekering.

Contact

Chat Bel Mail