Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Ik wist niet dat het zo snel en gemakkelijk geregeld zou zijn. Ik had dus beter eerder kunnen overstappen. Ik heb nu jaren teveel betaald.

AM uit Gouda, 19 november 2013

Op mijn vragen die ik stel per e-mail en telefonisch krijg ik snel en gerichte antwoorden.
Ik ben er zeer tevreden over.

Stoops uit Leerdam, 18 november 2013

Ik heb de aanmelding als prima ervaren.

J.A. uit Vlissingen, 18 november 2013

De aanmelding als zeer goed ervaren!

J.A.Th.M. uit Lichtenvoorde, 18 november 2013

Voor het eerst zelf een zorgverzekering aangevraagd. Met een paar drukken op de knop was alles in kannen en kruiken.
Super eenvoudig!

Edwin uit Groningen, 18 november 2013

TOP! Snelle afhandeling, een dag eerder nog declaraties ingediend per post maar de digitale declaratie heeft de andere ingehaald.

Wim uit Leuvenheim, 17 november 2013

Het declaratieproces verliep geweldig!!

J. uit Moerkapelle, 15 november 2013

Alle afhandelingen van declaraties zijn naar tevredenheid behandeld.
Ook telefonische vragen zijn afdoende en correct beantwoord .

Frank uit Tilburg, 15 november 2013

Declaratie afhandeling sneller dan de wind. Uitstekend!!!

Jack uit Beegden, 15 november 2013

Kort maar krachtig: positieve ervaring, snel en correct.

Alida uit Gytsjerk, 14 november 2013

Vlotte reacties, correcte behandeling, vriendelijk aan de telefoon.

C.L. uit Dronryp, 14 november 2013

Ik heb het declaratieproces ervaren als: Redelijk - Goed

E. uit Weesp, 14 november 2013

Alle afhandelingen van declaraties zijn naar tevredenheid behandeld.
Ook telefonische vragen zijn afdoende en correct beantwoord .

Frank uit Tilburg, 14 november 2013

Zeer goede communicatie en heel erg behulpzaam. Ik ben erg tevreden!!

Simone uit Durham, uk (voorheen leiden, Nl), 14 november 2013

Het zou een 5 sterren+ zijn als je ook nog in je declaratie on line kon kijken.
Verder uitstekende service en correcte afhandeling van de declaraties.

L.p.j.arends uit Bontebok, 14 november 2013

De declaratieafhandeling:

Ik vind het erg prettig dat ik online m'n declaratie kan afhandeling. Het gaat snel en ik vind het fijn dat ik een e-mail terug krijg met een overzicht van wat er gedeclareerd is.
Jammer vind ik dat ik op de site niet mijn totale declaratie-overzicht kon vinden.. Ik heb flink rond gekeken, maar ik kon niet vinden wat ik dit jaar reeds vergoed heb gekregen.

Renske uit Eelde, 14 november 2013

Ervaring declaratieafhandeling: Zeer goed. Online erg prettig, goed vindbaar en eenvoudig.

Esther uit Aalsmeer, 14 november 2013

Snelle en correcte afhandeling van de stormschade. Voor sommige items werd zelfs na enkele jaren gebruik de nieuwwaarde vergoed.

Ook eerdere afhandelingen van geleden reis- en glasschade in 2013 verliepen vlekkeloos... Chapeau

H.J.L.LAHAYE uit Simpelveld, 13 november 2013

Snel antwoord op mijn vraag gekregen, ook prettig dat ik eraan werd herinnerd te reageren. Nadat ik de gevraagde documentatie heb opgestuurd, was alles zo geregeld.

Goede service, goede zorgverzekering. Als ik terugkeer naar Nederland hoop ik weer bij Promovendum terecht te kunnen.

Mvg, Mariam Mijhad

Mariam uit Munchen, Duitsland, 13 november 2013

Prima contact en tot nu toe keurige afwikkeling.

J.P.T. uit Hattem, 12 november 2013

De afhandeling van de (glas) schade werd op een juiste en klantvriendelijke manier afgerond.

Robert uit Rolde, 12 november 2013

Ik werd vriendelijk geholpen en ik vind het fijn dat er één persoon aanspreekpunt is voor je schade.

Krista uit Slochteren, 12 november 2013

Goed telefonisch contact, flexibel. In verband met werkzaamheden moest de afhandeling even uitgesteld worden en de auto weer omgeruild worden op een ander adres. Dat was geen probleem. De schade is prima hersteld. Ik ben zeer tevreden.

G.v.d.Meer uit Rotsterhaule, 11 november 2013

Snel en vakkundig antwoord,

C.B. uit Burgum, 11 november 2013

Alles is prima en snel afgehandeld via onze garageman. Deze zocht contact met jullie en alles liep via hem. Ik zag op tegen al he twerk dat zo iets met zich mee kan brengen, maar dat was allemaal niet nodig. Bedankt!

Jan uit Utrecht, 11 november 2013

De declaratieafhandeling:
zeer gemakkelijk, even inscannen en opsturen maar.
geen gedoe met declaratieformulieren en dan opsturen, nee dit is een prima service.

R. uit Leiden, 8 november 2013

Heel correct

M. uit Helmond, 7 november 2013

Erg snel en duidelijk geen vragen alles duidelijk.

Fred uit Haarlem, 7 november 2013

Alles is perfect verlopen en ook heel goed alles kunnen overleggen.
super.

Nieuwe auto is ook weer bij jullie verzekerd.

J.F. uit Boekelo, 7 november 2013

Declaraties: Zeer snelle afhandeling. Snel antwoord via email. Vergoeding ook snel ontvangen.

T.N. uit Amersfoort, 6 november 2013

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail