Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 49.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Vraag over opzegging woonhuisverzekering door Promovendum bij derden.
De inspanning die ze daarvoor gaat en wil leveren, geeft een vertrouwd gevoel.
De uitkomst wordt afgewacht.
14 maart 2016.

G. uit Rijssen, 14 maart 2016

Buitengewoon makkelijk, eenvoudig, snel.

Marcelle uit Heemstede, 14 maart 2016

ik ben heel erg blij met jullie dienst verlengen BEDANKT

Harutyun uit Eindhoven, 14 maart 2016

Ruitschade na ook al lakschade binnen een week, voelde me bezwaard maar door de reactie van de medewerker van Promovendum werd ik direct gerustgesteld. Groot compliment

Ron uit 's- Gravenhage, 14 maart 2016

Product? > alleen verwachtingen / nog geen ervaring. Wilde U vragen naar groene kaart en zocht laatste bericht op ... dus jullie mail van 11 nov.2015
Als senior (1932) nog niet goed gekeken naar alle bijlagen.
Perfect > alles gedownload ... en dus geen vragen meer
Perfect alles .... geen papieren meer ... even wennen voor oude mensen.
Enthousiaste groet van Willem P. Beekmann uit Amstelveen.

Willem uit Amstelveen, 14 maart 2016

Geautomatiseerde mailtjes geven niet altijd precies genoeg antwoord waardoor ik 2 extra emails moest versturen om antwoord op mijn vragen te krijgen. Maar verder kreeg ik uiteindelijk wel het antwoord waar ik op hoopte dus ik ben zeker tevreden!

Lianne uit Coventry, 14 maart 2016

Ik ben naar alle tevredenheid geholpen

Ria uit Uitgeest, 14 maart 2016

Prima! Zeer tevreden!

Huub uit Eindhoven, 13 maart 2016

Super snel antwoord op mijn vraag
Top geregeld

Michael uit Voorschoten, 13 maart 2016

Prettig, snel en helder advies

Semire uit Markelo, 13 maart 2016

prima, zeer tevreden

Jan uit Franeker, 13 maart 2016

Snelle en goede service.

Thiemann uit Maastricht, 13 maart 2016

uitstekende behandeling door uw verzekeringsadviseur.

W.m.dijks uit Valkenswaard, 12 maart 2016

We zijn bijzonder tevreden over de aanpak en het afhandelen van de schade aan ons voertuig door Promovendum!
Zeker een aanrader om bij deze maatschappij te verzekeren.

Airoo uit Hoorn, 12 maart 2016

Soepel gesprek en snel geholpen

M. uit Hilversum, 11 maart 2016

De fout is netjes gecorrigeerd.

Mw. uit Utrecht, 11 maart 2016

uiteraard had ik 5 sterren laten blinken ook al heb ik Fiat Papieren nog steeds niet ontvangen! Hopelijk komt het vandaag !!! nog goed.
Maar dat lag niet aan ons gesprek, dat was prima!

M.broeders uit Tilburg, 11 maart 2016

De medewerker die me heeft geholpen heeft zeer goed meegedacht en nog 2 keer teruggebeld. Super.

P. uit Nieuw Buinen, 11 maart 2016

Alles is netjes geregeld en afspraken zijn precies nagekomen. Perfect

Ton uit Ulvenhout, 11 maart 2016

Na schademelding prima geinformeerd, snel afgedaan en uitgekeerd
Complimenten hiervoor

Ghb.boss uit Dorst, 11 maart 2016

Prima te woord gestaan. Duidelijke antwoorden. Snelle offerte.

Jan uit Budel, 11 maart 2016

Na enige onduidelijkheid in het begin, is de schadeopvolging tot gehele tevredenheid uitgevoerd door uw schadespecialist. Mijn vorige beoordeling komt hiermede te vervallen. Bedankt.

Jan uit Kerkrade, 11 maart 2016

bedankt voor u goede afwikkeling
h gr A.S. v d Linden

A.S. uit Hilversum, 11 maart 2016

Slechte ervaring
Bij een spoedopname is er geen sprake van een machtiging , echter was wel goedkeuring gevraagd en bevestigd per email voor het SINT JAN TE BRUGGE door administratie CARESCO het hoeft dan ook geen betoog,
dat de afwijzing van de declaratie onterecht is
De melding bij de Consumentenbond zal dan gepubliceerd worden met het voledige handelswijze van PPOMOVENDUM

Klaas uit Sluis 4524, 11 maart 2016

Beste heer Westerhoff, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op om u verder te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 maart 2016

Belangrijk was duidelijkheid zodat we later niet voor verrassingen konden staan. Dat de behandelingen in de diƫtiek in kwartieren kunnen worden ingediend tot een maximum van 3 hele uren is belangrijk om te weten. Ook de opmerking dat de kosten van het eigen risico afgaan en het noemen van gecontracteerde behandelaars was belangrijk. Kortom, duidelijk en helder, en zo moet het zijn.

C. uit Veldhoven, 11 maart 2016

De reactie was helder en duidelijk. Er werd gelijk aangegeven dat jullie bezig zijn met ontwikkelingen.

Van uit -, 11 maart 2016

Prettig en snel geholpen.

Marie-Therese uit Rotterdam, 11 maart 2016

Na een foutje van mij, een zeer snelle en correcte betaling!

L.Huges uit Amsterdam, 11 maart 2016

Erg vriendelijke dame aan de telefoon die mij goed heeft geholpen!

Vivian uit Bennebroek , 11 maart 2016

Afhandeling heeft lang geduurd;
Een mondeling gedane toezegging wordt vervolgens niet nagekomen.

L uit Ridderkerk, 11 maart 2016

Beste heer Klok, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 maart 2016

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail