Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Prima en snel gereageerd op mijn vraag.

M uit Hellevoetsluis, 29 mei 2014

Prima.

Barnhard uit Vinkeveen, 29 mei 2014

Tijdwinst

Kolff uit Etten-Leur, 28 mei 2014

het team heeft mijn vraag prima beantwoord en goed opgelost

Wouter uit Meppel, 28 mei 2014

Geachte medewerker van Promomvendum,
U heeft mij prima te woord gestaan.
Met een vriendelijke groet,

Saskia van Bezouw

Saskia uit Amsterdam, 28 mei 2014

code 0587 wordt ONTERECHT gebruikt om declaratie af te wijzen. heb hier 28 mei over gebeld en zou teruggebeld worden door een serviceteam medewerker?!

A. uit Maarn, 28 mei 2014

Reactie Promovendum 28/05/2014

Beste heer Smid, wij betreuren de gang van zaken en gaan het uitzoeken. Ons neemt contact met u op om u verdere uitleg te geven.

Aangifte van geboorte van onze zoon eenvoudig en snel,via de mail geregeld. Erg prettig.

GV uit Den Burg, 28 mei 2014

Waardeloos! In het jaar 2014 zijn de regels omtrent psychologische zorg veranderd. Het gehele eerstelijns en tweedelijns consulten zijn komen te vervallen. Vanaf 2014 worden er trajecten gedeclareerd. Deze trajecten kunnen pas gedeclareerd worden nadat iemand uitbehandeld is of een traject is gestopt. Losse consulten kunnen dus niet meer worden gedeclareerd. De declaratie die is ingestuurd kunnen wij om deze reden dus ook niet vergoeden.

en nu??? de actie bij de consument laten liggen en kijk maar hoe hij zijn geld of een gedeelte daarvan terug kan krijgen?

Jeroen uit Den Haag, 28 mei 2014

Reactie Promovendum 28/05/2014

Beste heer De Zoete, wij betreuren de gang van zaken en gaan het uitzoeken. Ons Serviceteam neemt contact met u op om u verdere uitleg te geven.

Geef mij maar de papieren versie om te declareren, Wanneer je digitaal declaraties wilt doen, moet je eerst al je zorgkosten nota's gaan inscannen.
Vindt het prima om het digitaal terug te krijgen, maar indienen graag via de oude manier.

J.N. uit Assendelft, 27 mei 2014

Reactie Promovendum 27/05/2014

Beste heer De Groot, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Zeer snelle, klantvriendelijke afhandeling!

H. uit Amsterdam, 27 mei 2014

Uitstekend.

Jgm uit Eindhoven, 27 mei 2014

Persoonlijke en vriendelijke behandeling. Goede voorlichting en duidelijke begeleiding door het gehele proces. Pro-actieve benadering.

Sjoerd uit Apeldoorn, 27 mei 2014

Prima

W. uit Linschoten, 27 mei 2014

Goede respons bij vragen en de juiste actie

Kees uit Swifterbant, 27 mei 2014

Zeer positief

R.Bloks uit Geldrop, 26 mei 2014

Fantastisch. Zeer snelle afhandeling.

Hans uit Heeswijk-Dinther, 26 mei 2014

Prettige manier van declareren. Snelle afhandeling van de declaratie!

Bea uit Zwolle, 26 mei 2014

Volgens jullie berichtgeving wordt preventief bezoek door kind aan tandarts niet vergoed omdat het al gedeclareerd zou zijn?????????????????????????? Kan ik weer over bellen. Nonsense!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Maaike uit Den Haag, 26 mei 2014

Reactie Promovendum 26/05/2014

Beste mevrouw Oud, bedankt voor uw feedback. Ons Serviceteam zal contact met u opnemen om u verder te helpen.

het is niet mogelijk om het declaratieformulier te printen. ik vind het vreemd dat ik een postzegel moet plakken om de declaratie op te sturen. waarom hebben jullie geen antwoordnummer????????

I uit Rheden, 24 mei 2014

Reactie Promovendum 24/05/2014

este heer Van Mourik, bedankt voor uw feedback. Ons Serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Tot nog toe slechte ervaring met afhandeling van declaraties. Over elke factuur moeten bellen. Hoewel ik wel heel aardig te woord gestaan was de afhandeling wederom slecht. 2 keer moeten bellen over declaratie tandarts die 4 cent teveel declareerde waardoor mijn factuur van 95 euro niet werd betaald. Vergoeding Sportmedische keuring werd afgewezen omdat er sportmedisch ONDERZOEK stond, ik zou daarover nog bericht ontvangen maar wederom niet gehad en ook de vergoeding van fysiotherapie is weer geen touw aan vast te knopen.

A. uit Loosdrecht, 23 mei 2014

Reactie Promovendum 23/05/2014

Beste heer Van Lieshout, wij betreuren de gang van zaken en gaan het uitzoeken. Ons Serviceteam neemt contact met u op om u verdere uitleg te geven.

Prima reacties op de vragen per email.De financiele overzichten zelf blijven onduidelijk en niet transparant.

Corien uit Heerhugowaard (nl), 22 mei 2014

Reactie Promovendum 23/05/2014

Beste mevrouw Jonker, bedankt voor uw feedback. Ons Serivceteam zal contact met u opnemen om u verder te helpen.

Prima geregeld zo !!!!

Pierre uit Eersel, 22 mei 2014

zeer slecht,men is niet op de hoogte als er een machtiging is uitgegeven,dit staat toch in het systeem neem ik aan.

Ron uit Leidschendam, 22 mei 2014

Reactie Promovendum 22/05/2014

Beste heer Okkes, bedankt voor uw feedback. Ons Serviceteam zal contact met u opnemen om u verder te helpen.

Nette duidelijke stappen bij wijziging verzekeraar en gunstige prijsstelling.

N. uit Nes gem Heerenveen, 22 mei 2014

Ook nu weer uiterst correct en een snelle afhandeling.

J.M.F.H. uit Den Haag, 22 mei 2014

Gemakkelijke manier van declareren,vlotte afhandeling en duidelijke kostendekking nadien;super! Ik had natuurlijk liever alles gedeclareerd gezien,maar dan is de premie te hoog voor mij.

DCAM uit Hasselt, 22 mei 2014

Ik ben vriendelijk te woord gestaan, en goed geadviseerd.

Ho uit Amsterdam, 21 mei 2014

met de servicemedewerkster was het een prettig en zeer goed gesprek. Zo behulpzaam probleemoplossend zouden ze allemaal moeten zijn.

groeten Barbara

Barbara uit Altforst, 21 mei 2014

Alles in een korte tijd en uiterst perfect.

BW uit Lichtenvoorde, 21 mei 2014

Zeer duidelijk antwoord.

R. uit Utrecht, 20 mei 2014

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail