Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

het is niet mogelijk om het declaratieformulier te printen. ik vind het vreemd dat ik een postzegel moet plakken om de declaratie op te sturen. waarom hebben jullie geen antwoordnummer????????

I uit Rheden, 24 mei 2014

Reactie Promovendum 24/05/2014

este heer Van Mourik, bedankt voor uw feedback. Ons Serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Tot nog toe slechte ervaring met afhandeling van declaraties. Over elke factuur moeten bellen. Hoewel ik wel heel aardig te woord gestaan was de afhandeling wederom slecht. 2 keer moeten bellen over declaratie tandarts die 4 cent teveel declareerde waardoor mijn factuur van 95 euro niet werd betaald. Vergoeding Sportmedische keuring werd afgewezen omdat er sportmedisch ONDERZOEK stond, ik zou daarover nog bericht ontvangen maar wederom niet gehad en ook de vergoeding van fysiotherapie is weer geen touw aan vast te knopen.

A. uit Loosdrecht, 23 mei 2014

Reactie Promovendum 23/05/2014

Beste heer Van Lieshout, wij betreuren de gang van zaken en gaan het uitzoeken. Ons Serviceteam neemt contact met u op om u verdere uitleg te geven.

Prima reacties op de vragen per email.De financiele overzichten zelf blijven onduidelijk en niet transparant.

Corien uit Heerhugowaard (nl), 22 mei 2014

Reactie Promovendum 23/05/2014

Beste mevrouw Jonker, bedankt voor uw feedback. Ons Serivceteam zal contact met u opnemen om u verder te helpen.

Prima geregeld zo !!!!

Pierre uit Eersel, 22 mei 2014

zeer slecht,men is niet op de hoogte als er een machtiging is uitgegeven,dit staat toch in het systeem neem ik aan.

Ron uit Leidschendam, 22 mei 2014

Reactie Promovendum 22/05/2014

Beste heer Okkes, bedankt voor uw feedback. Ons Serviceteam zal contact met u opnemen om u verder te helpen.

Nette duidelijke stappen bij wijziging verzekeraar en gunstige prijsstelling.

N. uit Nes gem Heerenveen, 22 mei 2014

Ook nu weer uiterst correct en een snelle afhandeling.

J.M.F.H. uit Den Haag, 22 mei 2014

Gemakkelijke manier van declareren,vlotte afhandeling en duidelijke kostendekking nadien;super! Ik had natuurlijk liever alles gedeclareerd gezien,maar dan is de premie te hoog voor mij.

DCAM uit Hasselt, 22 mei 2014

Ik ben vriendelijk te woord gestaan, en goed geadviseerd.

Ho uit Amsterdam, 21 mei 2014

met de servicemedewerkster was het een prettig en zeer goed gesprek. Zo behulpzaam probleemoplossend zouden ze allemaal moeten zijn.

groeten Barbara

Barbara uit Altforst, 21 mei 2014

Alles in een korte tijd en uiterst perfect.

BW uit Lichtenvoorde, 21 mei 2014

Zeer duidelijk antwoord.

R. uit Utrecht, 20 mei 2014

U heeft snel en doeltreffend gereageerd - dank u.

Barnhard uit Vinkeveen, 20 mei 2014

Prima en snelle schade-afwikkeling na een auto-inbraak. Mijn complimenten voor de schade-afdeling.

Henk uit Eemnes, 20 mei 2014

goed. ga zo door

Gaartman uit Wageningen, 19 mei 2014

Erg tevreden over de snelheid van de afhandeling en het indieningsgemak. Het taalgebruik vind ik overigens misleidend. Zo staat er in de e-mail: 'Onlangs ontvingen wij van u uw declaratie voor gemaakte zorgkosten. In de bijlage treft u een specificatie aan van de afhandeling van uw declaratie.', terwijl de declaratie is afgewezen. Zelf als je de declaratie in pdf-formaat opent valt hier het volgende te lezen: 'Wij hebben de declaraties van uw zorgkosten ontvangen en inmiddels afgehandeld. Voor uw gemak treft u bijgaand een vergoedingenoverzicht aan. Hierop kunt u eenvoudig zien op welke wijze wij uw declaratie hebben verwerkt." Pas op de laatste pagina van het document valt er te lezen: "Prestatie is niet (volledig) declarabel volgens de verzekeringsvoorwaarden.". Ik vind dit misleidend/onduidelijk.

Matthias uit Den Haag, 16 mei 2014

Reactie Promovendum 05/05/2014

Beste heer Bulgakov, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

goed, snelle, duidelijk en gemakkelijk

E.Currey uit 's-Gravenhage, 16 mei 2014

Alles is soepel en snel verlopen. Een goede ervaring.

Martin uit Amsterdam, 16 mei 2014

Is een hele vooruitgang!

Jacqueline uit Oirsbeek, 16 mei 2014

Na prijsvergelijking met mijn huidige verzekeraar wilde ik graag naar Promovendum!!! Maandagavond opgestuurd en vandaag (woensdag 14/5) reeds antwoord dat ik geaccepteerd ben. Nu dan kunt u mijn ervaring wel raden. SUPER.
GA ZO DOOR! Met vriendelijke groeten Trees van Mullem-Lamers.

T.J. uit Huissen, 14 mei 2014

snel, goed

X uit Den Bosch, 14 mei 2014

Snelle en uitgebreide reactie op een vraag per mail! Prima

Joan uit Almere, 13 mei 2014

Digitale aanlevering van rekeningen is groot gemak en bespaart portokosten.
Ingediende digitale rekeningen worden vlot verwerkt. Chapeau!

Theo uit Cuijk, 13 mei 2014

Prima!

J. uit Langbroek, 13 mei 2014

Het indienen van nota's is erg gemakkelijk online. Op een besloten pagina waar je alleen met inlogcode in kan komen, spreekt het indienen van nota's vanzelf. Erg gebruiksvriendelijk. En supersnelle afhandeling!

JM uit Lochem, 13 mei 2014

U hebt mijn claim snel afgehandeld maar zonder te zeggen waarom die niet gehonoreerd werd.

C.R. uit Haarlem, 13 mei 2014

Reactie Promovendum 13/5/2014

Beste heer Brinkerhoff, wij nemen vandaag contact met u op om u te informeren.

Na een prettig contact, zowel telefonisch als via de e-mail, met een van uw medewerkers werd mijn declaratie snel en correct afgehandeld. Mijn hartelijke dank daarvoor. Prima dienstverlening!

G. uit Bergen Nh, 13 mei 2014

De online declaratie van de rekening van mijn orthodontist was makkelijk online te regelen. De declaratie was ook vrij snel in behandeling genomen, maar het is mij niet volkomen duidelijk wat nu het resultaat is. Waarschijnlijk ben ik hier niet verzekerd voor en ik denk dat het nu van mijn eigen risico af gaat. (In de toelichting staat dat het "niet (volledig) declarabel" is.)

Sam uit Amsterdam, 13 mei 2014

Reactie Promovendum 13/05/2014
Beste heer Nooij, wij gaan u informeren. Ons serviceteam neemt contact met u op.

Ik werd snel, vriendelijk en goed geholpen!

Frank uit Blokker, 13 mei 2014

Ik heb zojuist een verklaring gevraagd van de zorgverzekering voor dekking in Rusland. Binnen 15 minuten had ik deze via de mail binnen. Een hele goede en snelle service van de servicemedewerkster en van Promovendum. Heel gelukkig me.

Johan uit Hoofdorp, 13 mei 2014

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail