Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Declaraties: Zeer snelle afhandeling. Snel antwoord via email. Vergoeding ook snel ontvangen.

T.N. uit Amersfoort, 6 november 2013

Buitengewoon tevreden met de schadeafwikkeling.

Het idee om te verhalen van het Waarborgfonds werd door u geopperd en is ook gerealiseerd.

De auto is prima hersteld en het vervangend vervoer goed geregeld met een bijna nieuwe auto.

Hartelijk dank voor uw inspanning.

A.E. uit Delft, 1 november 2013

Declaraties:

Ik vind het erg raar dat er op het declaratieformulier om een e-mailadres en een bankrekening wordt gevraagd, wat vervolgens niet wordt gebruikt. Zelfs na een opvallende notitie/verzoek die/dat ik maakte op mijn laatst ingezonden declaratieformulier, sturen jullie het vergoedingen overzicht naar mijn man en storten jullie het bedrag op de rekening van mijn man. Raar!!!

Natalie uit Apeldoorn, 1 november 2013

Declaraties:

Prima, snelle afhandeling.
Volgende keer vraag ik aan de behandelaar een digitale rekening. Dan is het nog sneller. Nu moest ik nog n papieren rekening scannen.

Ehhm uit Beneden- Leeuwen, 31 oktober 2013

Perfect, snel en begripvol!

Jeroen uit Vleuten, 29 oktober 2013

De schadeafhandeling en communicatie zijn naar grote tevredenheid uitgevoerd.

Wendell uit Almere, 26 oktober 2013

Mailcontact is altijd snel en ik werd goed geholpen. Alles wat langer duurde lag buiten hun macht. Ik ben tevreden, bedankt.

Melvin uit Bergen, 23 oktober 2013

Snelle en correcte reactie op mijn vraag inzake de tandartskosten van mijn echtgenote. Per mail een duidelijk overzicht ontvangen. Nog beter zou het zijn als ik na inloggen deze gegevens direct zou kunnen zien/opvragen.

G.W.H.Heusinkveld uit Nieuwleusen, 23 oktober 2013

Vlotte afhandeling schade, erg vriendelijk te woord gestaan

Theo uit Culemborg, 22 oktober 2013

Beoordeling tot dit moment. 03/09

De juiste mensen aan de telefoon. Zakelijk maar ook inlevend.
Expert prettig en inhoudelijk op de hoogte van inzet vaklui voor drogen en herstellen huis.
Deze week worden de offertes bekend.
Tot nu toe een zeer tevreden klant.

P.J. uit Den Haag, 4 september 2013

Goed en snel door het schadeteam geholpen. Financiele afwikkeling is vlekkeloos door schadeteam met het schadebedrijf geregeld.

W. uit Utrecht, 29 augustus 2013

Ik heb aan mijn 5 sterren niets toe te voegen

A. uit , 20 augustus 2013

Snelle reactie van het schadeherstelbedrijf. Auto opgehaald en weer thuis afgeleverd in Schiedam, deze ophaal- en terugbreng service maakt het geheel wel behoorlijk duurder. Herstelkosten valt hoger uit dan opgave eigen dealer. Had geen vervangend vervoer nodig. Herstel van schade: goed.

G.M.M. uit , 1 augustus 2013

Hebben met Promovendum nog geen enkel probleem gehad. alles verloopt soepel en transparant. We zijn nu 3 jaar bij Promovendum. Tevreden dus.

L.M.P.M. uit , 3 juni 2013

Ben tevreden.makkelijk contact maken en alles wordt snel afgehandeld. Mooie korting.

J. uit , 3 juni 2013

Goede ervaring met Promovendum: duidelijk, goedkoop, weinig poespas!

G. uit , 2 juni 2013

Bij vragen of onduidelijkheden wordt er erg snel gereageerd. Declaraties worden vlot en correct afgehandeld.

G.A.M. uit , 2 juni 2013

Declaratieafhandeling: traag
Online gemak: gestelde vraag na een aantal dagen nog niet beantwoord, afhandeling versnellen
Aanvullende verzekering (tandarts) niet van de eigen bijdrage aftrekken, dus beter de aanvullende verzekeringen in de gaten houden

K.W.R. uit , 2 juni 2013

Declaraties online indienen zou veel makkelijker zijn

J.P. uit , 2 juni 2013

Wij zijn uitermate tevreden.

TH.C.M. uit , 1 juni 2013

Zoals u hierboven ziet ben ik erg content met de dienstverlening. Ook prijs /kwaliteit verhouding is goed wat steeds belangrijker wordt in deze zware economische tijden. Fijn dat regeling tav gehoorapparaten is verbeterd.
Vriendelijke groeten,
Dirk van der Veur

D. uit , 1 juni 2013

Tot op heden alleen maar positieve ervaringen. Heb dit ook al uitgedragen, wat hopelijk voor jullie nieuwe klanten oplevert.

A. uit , 1 juni 2013

Prima, snelle afhandeling declaraties

S.M uit , 1 juni 2013

Bij "Dekking en voorwaarden" zeer slechte ervaring bij (starre) afhandeling van declaratie ziekentransport.

H. uit , 1 juni 2013

Tip:Maak een persoonlijk account,waarin je declaratie-gedrag en rechtstreekse declaraties zijn te volgen. Dus niet aparte mails sturen - lijkt me efficiënter en de klant krijgt een beter totaal overzicht

F.H. uit , 1 juni 2013

Ben nog te kort klant om een gedege oordeel te geven.

I.A.W. uit , 1 juni 2013

Ik heb tot nu toe geen klachten. Directe ervaringen met Promovendum heb ik niet, d.w.z. zaken waarbij ik rechtstreeks contact heb met medewerkers. Alles gaat a.h.w. vanzelf en zolang er zich geen problemen voordoen blijf ik tevreden.

L.J. uit , 31 mei 2013

Gelukkig heb ik nog niet van uw diensten gebruik hoeven maken!

G. uit , 31 mei 2013

Ja, maar ik vind zelf het online systeem veel tijd kosten en veel zoekwerk+uitprintwerk.Ik heb liever de voorwaarden normaal met de post zodat ze gelijk in de polis map kunnen en mij geen uren tijd kosten en dure printkosten maar ja ik ben al een oude a.o.w dame.

A. uit , 31 mei 2013

Pijnpunt: brilvergoeding € 230,- per 2 jaar staat in de polisvoorwaarden van de studentenverzekering. Vervolgens staat er acchter max. € 115,- per jaar. Dat vind ik blijmaken met een dode mus. Het komt er dus op neer dat je verwachtingen schept en deze vervolgens direct weer ongedaan maakt. Dat vind ik een zichzelf respecterende verz, mij. onwaardig. ( Zorg voor heldere polisvoorwaarden.)

T.H.A. uit , 31 mei 2013

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail