Zorgpremie 2016: wat ga ik betalen aan zorgpremie?


Misschien denkt u al na over uw zorgverzekering. Zomaar een paar vragen die u uzelf kunt stellen: ‘Wat betaal ik nu voor mijn zorgverzekering en wat krijg ik er eigenlijk voor terug?’ en ‘Hoeveel zorgpremie ga ik betalen in 2016?’.

Stel uzelf de juiste vragen

U bent kritisch. Dat is belangrijk, want uw zorgverzekering moet goed bij u en uw persoonlijke situatie passen. Maakt u bijna nooit gebruik van zorg? Fijn. Dan heeft u misschien wel genoeg aan een basisverzekering. Moet u vaker naar het ziekenhuis of de tandarts? Dan krijgt u misschien niet alles vergoed via de basisverzekering. Vervelend, maar met de juiste aanvullende zorgverzekering kunt u veel geld besparen. Zet voor uzelf op een rijtje wat u belangrijk vindt. Dekking voor fysiotherapie? Of misschien wel een ‘orthodontie vergoeding’ voor uw kind?

Uitgebreide tandartsverzekering

Het kost wat moeite vanwege de verdovingen, maar u loopt breed lachend de tandartspraktijk uit. Waarom? Omdat u weet dat u bij Promovendum goed verzekerd bent voor tandartskosten. Wij bieden, in tegenstelling tot veel andere verzekeraars, 100% vergoeding voor diverse tandartshandelingen tot het gekozen maximum. Ook behandelingen bij de mondhygiƫnist, endodontoloog en paradontoloog worden vergoed!

De beste zorg bij u in de buurt

Promovendum bezuinigt niet op kwaliteit. Wanneer u zorg nodig heeft, wilt u dat alles perfect geregeld is. Bij Promovendum heeft u daarom altijd toegang tot de beste zorg bij u in de buurt. Raadpleeg de Zorgzoeker voor een compleet overzicht van al onze zorgverleners.

Hoeveel wordt mijn zorgpremie in 2016?

Dat is de hamvraag. Tegenwoordig is alles toch al zo duur. Zeker als u een gezin heeft. Daarom is het belangrijk dat uw ziektekostenverzekering voordelig is. Promovendum biedt ook in 2016 een zeer lage premie. Benieuwd naar uw zorgpremie in 2016?