Service- en kortingsregelingen


Promovendum verzekerden profiteren van veel voordeel. Niet alleen door onze scherpe premies maar ook op andere gebieden die te maken hebben met uw gezondheid. Promovendum heeft voor haar verzekerden bij veel bedrijven kortingsregelingen bedongen. Zo kunt u met uw zorgpas korting krijgen bij bijvoorbeeld sportscholen en op brillen of lenzen. Ook geniet u, met korting, bij luxe wellnessresorts. U bespaart hiermee al gauw tientallen euro’s of meer. Promovendum is voortdurend bezig deze regelingen te optimaliseren en uit te breiden. Een totaaloverzicht van onze regelingen vindt u op promovendum.nl/kortingsregelingen.

Onderstaand hebben wij één van deze kortingsregelingen voor u uitgelicht. In iedere nieuwsbrief nemen wij een andere kortingsregeling onder de loep.

Beginnen met fitness

Wilt u nu eindelijk die goede voornemens waar maken en wilt u werken aan uw conditie? Dan is het tijd om te starten met fitness. Promovendum stelt u in de gelegenheid om het gedurende zes maanden uit te proberen. U kunt gaan fitnessen tegen een speciaal kortingstarief en wordt daarbij prima begeleid. Dat kan bij een van de 550 deelnemende fitnesscentra verspreid over heel Nederland. Er is er dus altijd een bij u in de buurt.

Wat is uw voordeel?

Wij hebben voor u een startcursus van 6 maanden geselecteerd. U profiteert hiermee van de onderstaande voordelen:

  • Gratis fitheidsanalyse bij start en einde van de cursus (t.w.v. € 70)
  • Gratis beweegadvies en trainingsprogramma
  • Géén inschrijfgeld
  • U traint zes maanden tegen een speciaal kortingstarief, waarbij u onbeperkt kunt sporten
  • Begeleiding door deskundige en enthousiaste instructeurs
  • Gratis leefstijlwebsite waar u alle vorderingen bij kunt houden, adviesrapporten in kunt zien en alle informatie over een gezonde leefstijl kunt vinden
  • Eenvoudig online aanmelden bij ruim 550 fitnessclubs met Keurmerk Fitness LERF (Landelijke Erkenning Regeling Fitnesscentra)

Meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden vindt u op kortingsregelingen.

Interessant artikel? Delen mag!