Promovendum reisverzekering: 7 redenen om ervoor te gaan!


Denkt u wel eens aan de risico’s op vakantie? Er zijn wel honderden dingen die kunnen gebeuren en u een hoop geld kunnen kosten. Zonder zorgen op vakantie? 7 redenen om te kiezen voor de reisverzekering van Promovendum!

Promovendum reisverzekering

1. Superlage premie

Waar Promovendum bekend om staat is een superlage premie én uitgebreide dekking. Ook onze reisverzekering voor hoger opgeleiden is erg voordelig. Benieuwd? Bereken uw premie in 1 minuut.

2. In één keer al uw vakanties verzekerd!

Promovendum biedt een doorlopende reisverzekering. Al uw vakanties én weekendjes weg zijn meeverzekerd! Dit betekent dat u hem maar 1 keer hoeft aan te vragen en u er verder geen omkijken meer naar heeft. Dat scheelt een hoop kosten: u hoeft nooit meer een prijzige kortlopende reisverzekering af te sluiten.

3. De vrijheid om zelf uw reisverzekering samen te stellen

U weet precies wat u nodig heeft. Houdt u van wintersport? Kies dan voor een wintersportdekking bij uw reisverzekering. Gaat u vaak met de auto op vakantie? Kies dan voor de aanvulling autopech. Ook spoedeisende medische kosten in het buitenland kunt u meeverzekeren. Zo geregeld!

4. Annuleringsverzekering erbij? Kan ook!

U moet er natuurlijk niet aan denken dat uw vakantie onverhoopt niet doorgaat. Tip: vink annulering aan bij uw reisverzekering. Dan heeft u meteen een vangnet voor alle tripjes die u komend jaar heeft gepland, inclusief vliegtickets!

Last-minute reisverzekering?

Bereken in 1 minuut

5. Kinderen tot 24 jaar meeverzekerd

Met het hele gezin op vakantie? Dan moet u vaak voor ieder gezinslid een aparte reisverzekering afsluiten. Gelukkig heeft Promovendum een uitgebreide reisverzekering voor het hele gezin. In één klik zijn kinderen tot 24 jaar meeverzekerd. Zelfs wanneer zij voor hun studie al uitwonend zijn!

6. Ook dekking voor smartphones, tablets en laptops

U neemt vast uw smartphone mee op vakantie? En misschien ook wel een tablet of laptop? Geen zorgen! Via de Promovendum reisverzekering wordt diefstal, beschadiging en verlies van smartphones, tablets, laptops en zelfs spelcomputers gedekt.

7. Wij helpen u 24/7 bij nood

Ook buiten kantooruren kan er iets gebeuren op vakantie. Dan wilt u geen uren wachten tot u iemand van uw reisverzekering te pakken krijgt. Gelukkig zijn wij bij Promovendum 24/7 bereikbaar in geval van nood. Wij beantwoorden uw dringende vragen en bemiddelen waar nodig!

Gaat u voor de Promovendum reisverzekering?

Stel zelf uw reisverzekering samen en bereken uw premie.

Interessant artikel? Delen mag!